x

Brena uzvraća udarac: Saša je imao 45 kila i onu palačinku od kravate! Moj otac ga umalo nije izbacio iz kuće...

Nakon što je direktor "Granda" Saša Popović nedavno podigao ogromnu prašinu izjavom da je Lepu Brenu izvukao iz bijede, te ispričao kako je prije ulaska u njegovu grupu ona pjevala za "sto dindži", vozila raspadnut auto i u Beograd došla sa koferom koji je bio vezan kanapom, danas jedna od najvećih folk zvijezda na ovim prostorima mu uzvraća udarac.

- Naravno da nije tačno to što je Saša rekao", počela je Lepa Brena: "Sale hoće da napravi šou i cirkus da bi to bilo zanimljivo i interesantno u emisiji, ali kada bih ja htjela da uzvratim udarac, to bi izgledalo još mnogo gore." Neću da ga maltretiram. Možda kada bismo radili neki šou-program pa da budemo drski i bezobrazni jedno prema drugom u cilju posla, ali ovako ne želim", kaže Brena za Blic.

Međutim, samo što je to izgovorila, otvorila je pandorinu kutiju i otkrila mnogo sočnih detalja iz njihovog zajedničkog života.


Krenula je sa tim da, u vrijeme kada je trebalo da postane pjevačica "Slatkog greha", Saša Popović nije odavao utisak ozbiljnog frontmena grupe.

- U to vrijeme sam studirala već šest mjeseci, a onda je došao Saša da me pita da budem dio grupe. Kada ga je moj otac vidio, Sale je imao 45 kilograma sa krevetom i onu palačinku od kravate oko vrata i neko odijelo je nosio. Tati to nije djelovalo ozbiljno. Bilo mu je neozbiljno da radim u nekom takvom bendu, tako da nije vjerovao u to i jedva mi je dozvolio da odem i radim sa 'Slatkim grehom'. To je bilo zato što mu Sale nije odavao neki ozbiljan utisak, a ja sam bila srećna što ga nije izbacio iz kuće", prisjeća se Brena prvog susreta njene porodice i današnjeg direktora "Granda", koji je tada bio frontmen grupe.


Podsjećanja radi, sukob između dvoje najbližih saradnika počeo je kada je Brena bila gost "Grand specijala". Postavljeno joj je pitanje kojoj grupi su pripadali Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, a pjevačica je dala tačan odgovor - "Divlje jagode".

- Brena da ovo nije znala, bila bi izbačena iz emisije ovoga trenutka. Brena je bila rokerka. Sjećam kad smo izgubili pjevačicu '78. godine, ja pitam je l' ima neka pjevačica tamo u Brčkom da je zamijeni? Kažu mi ima jedna rokerka! A Brena ko Dženis Džoplin, kad se pojavila ovakva ispred mene", rekao je Popović i počeo da pokazuje rukama Breninu visinu i njegovu, a Brena mu je dobacila:.

- Od tebe uopšte nije teško biti veći, viši ni deblji. Ja sam tada imala 84 kilograma, a ti si imao 54"!


Popović joj je na to odbrusio:

- Jeste, ali znaš koja je bila razlika? U ono vrijeme, kada ja stanem na novčanik bio sam mnogo viši od tebe, da znaš. Ja sam odlično zarađivao, pjevao, svirao, vodio 'Slatki greh' u ono vrijeme, a ti si pjevala na igrankama za sto dindži", pecnuo je Saša.

Brena je kao oparena počela da se pravda:

- Nisam... nije tačno! Moj tata je tada imao platu 200.000, a ja sam zarađivala nedjeljno po 300.000 dinara. Čisto da znaš. Ali sam otišla da studiram", pričala je Brena, ali to Popovića nije zaustavilo.

- Ti zarađivala 300.000? Hej, kad je došla u 'Slatki greh' sa nekim raspalim automobilom i nekim koferom koji je bio zavezan kanapom. Dođe i ja joj kažem: 'Dobro, Breno, treba da nastupaš, idi da kupiš neku garderobu', a ona kaže: 'Nemam para', a kao zarađivala 300.000 nedjeljno... Koga ti varaš?" iziritirao je on pjevačicu, koja je nastavila da objašnjava šta je trebalo, slušao je on ili ne.


- Ne varam nikoga. Pjevala sam u Brčkom i zarađivala nedjeljno 300.000 dinarana, a onda sam upisala fakultet."

S druge strane, Brenina porodica nedavno je dobila novog člana - kada su njen pastorak Filip Živojinović i Aleksandra Prijović dobili sina Aleksandra. Pjevačica otkriva da su se mladi roditelji odlično snašli u novoj ulozi. I na tu temu rado je porazgovarala.

- Oni su se snašli fantastično, Filip i Aleksandra dosta vremena provode sa bebom, a njihove mame im pomažu u svemu. Aleksandra je nevjerovatno nježna i brižna majka. Svi ga mazimo i već vidim da će biti razmažen", rekla je Brena za Blic ponosno i uz osmijeh.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.