x

Brenin sin ženi lijepu Sandru: Spremaju gala slavlje od 500 zvanica!

Viktor Živojinović i Sandra Miljaković prije nekoliko dana obilježili su prvu godišnjicu veze, a vjenčanje planiraju za 2021. godinu. Svadba će biti, kako drugačije nego, raskošna.

- Planiramo gala-slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - rekao je Viktor za Informer.

Kako je istakao na otvaranju svog splava u Beogradu, njegova porodica obožava Sandru.


- Sve najbolje kažu za Sandru. Obožavaju je, zezali su se, kupali smo se. Uživali smo, vozili stalno. Mami i tati je najviše prijao odmor - rekao je Viktor.

Ko je Sandra Miljaković?

Ona je rođena u selu Budilovina, kod Brusa, a u Beogradu studira srpski jezik i književnost.

Lijepa plavuša je treće dijete u porodici Miljaković i ima dva starija brata, Marka i Miloša. Stariji, Marko je završio Mašinksi fakultet u Kragujevcu, gdje i sada živi i radi, dok je Miloš završio ugostiteljsku školu, te je ostao da živi sa ocem i majkom u porodičnoj kući i pomaže im oko poslova.


Porodica živi u velikoj zidanoj kući, koja se nalazi u blizini centra sela, a posjeduju i veliko dvorište. Otac Zvezdan se sa sinom Milošem posvetio porodičnom biznisu, firmi za proizvodnju metala i prohroma, dok je majka domaćica i bavi se kućnim poslovima, a pomaže i u poljoprivredi, jer uzgajaju kupine.

Sandrin otac je otkrio da još uvijek nije upoznao potencijalnog zeta, jer sa Sandrom nije dolazio u njen rodni kraj, ali ističe da svakako ima lijepo mišljenje o Viktoru.


- Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, djeluje mi da je lijepo vaspitan. Nismo ga još upoznali, jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lijepo vaspitana, uvijek je bila odličan đak, student, dijete za primer. Zna i da kuha, skoro je kuhala slatko, bila je u Budilovini prije dvije nedjelje - ispričao je nedavno njen otac za Kurir.

Sandra radi i kao šminkerka, te nerijetko sređuje i buduću svekrvu, pjevačicu Lepu Brenu za pojavljivanja u javnosti.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.