x

drama

Brenina snajka napadnuta: Opkolili lokal u kome se nalazila, gađali bakljama i flašama, pjevačicin sin van sebe!

Viktor Živojinović bio je van sebe u subotu uveče kada je saznao da se njegova vjerenica Sandra nalazi u restoranu koji su zapalili huligani.

–Sandra je rekla Viktoru kako će sa drugaricama otići u restoran da tamo zajedno prate finale Evrovizije. On je odvezao do Beton hale i dogovorili su se da će se čuti kasnije kako bi došao po nju – započinje izvor Stara i dodaje:


– Međutim, samo nakon sat vremena pošto je ostavio u restoranu, 80 huligana je opkolilo lokal koji su gađali bakljama i flašama. Na sreću, čim su vidjele da huligani počinju da prave nerede, brzo su pokupile torbice i počele da bježe ka parkingu. U tom momentu Sandri se isključio mobilni telefon. Viktoru je neko javio za haos koji se dešava i on je panično zvao Sandru, ali je bila nedostupna. Odsjekle su mu se i noge i ruke, uplašio se da je nisu povrijedili. Panično je zvao, ali ona je sve vrijeme bila nedostupna. Sve je to trajalo oko pet minuta, ali se činilo kao prava vječnost – priča izvor blizak Breninoj snajki i dodaje:


– Kada su stigle na parking i uvjerile se da su na bezbijednom, Sandra je uzela telefon od drugarice i javila se Viktoru. On je samo ponavljao da li je dobro i odakle ga zove, a ona mu je objasnila da su dobro, da su na vrijeme pobegle i da ga čeka na parkingu. Došao je veoma brzo po nju i po drugarice, bio je uznemiren sve vrijeme. Rekao je Sandri da se mnogo uplašio i da mu uopšte nije bilo dobro što nije mogao da je dobije telefonom – završava izvor za Star.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.