x

ekskluzivno

Breskvica uslikana s novim dečkom: Nabildovan je i opasan, nimalo ne liči na Vojaža! (Foto)

Novi dečko Anđele Ignjatović Breskvice, ne prestaje da intrigira medije. Još od kada su ona i Mihajlo Veruović Voyage na svoju ljubav stavili tačku, mediji su Anđelu povezivali sa brojnim poznatim muškarcima, a posljednji u nizu bio je i Igor Kojić. Međutim, nove fotografije koje kruže društvenim mrežama, pokazuju, ko je momak, koji je zapravo osvojio mladu Anđelu.

Početkom ove godine, medije je snažno potresla vijest o raskidu Voyage-a i Breskvice, ipak, ono što je tada javnost najviše zaintrigiralo je njihova odluka da razlog kraha ljubavi sačuvaju samo za sebe.


I dok je sa jedne strane Mihajlo o Anđeli govorio samo najljepše, ona je njemu posvetila pjesmu Bon Voyage i ne samo da je na neki način objelodanila problem koji su imali, već mu je doslovno poželjela srećan put.


Na fan stranicama, koje mladi par na "Instagramu" ima pojavile su se fotografije, koje svjedoče da je Anđela krenula dalje.

Novi dečko Anđele Ignjatović, sušta je suprotnost Mihajlu. On izgleda opasno, nabildovano i zaštitnički nastrojeno, a čini se da mu je Anđela prilagodila i svoj modni stil.


Naime, Breskvica, koju je gotovo nemoguće vidjeti bez savršenog modnog odabira, sa dečkom je fotografisana na ulici, a tom prilikom oboje su bili odjeveni u trenerku. Osim što su u javnosti fotografisani zajedno, "uhvaćeni" su i kako razmjenjuju nježnosti, što bi značilo da je Anđela definitivno zaboravila Voyage-a i krenula dalje, putem nove ljubavi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.