x

ZA NJIH PANDEMIJA NIJE NIŠTA

Briga ih za zarazu, pjevači zakazali tezge: Usred bijela dana Sloba, Darko i Dženan pjevaju po cijeloj BiH od Čitluka do Bugojna!

Pjevači su poslije skoro godinu dana dočekali da opet zapjevaju. Iako je epidemiološka situaciju u svijetu i dalje loša, naši estradnjaci su iskoristili dozvolu za rad ugostiteljskih objekata do večernjih sati da zapjevaju sljedećeg vikenda i tako s publikom proslave Dan zaljubljenih.

Na jednoj Instagram stranici, koja reklamira nastupe estradnjaka po klubovima i kafanama, pojavilo se obavještenje o više tezgi, koje su zakazane za 13. i 14. februar širom Federacije. Na njoj se publika poziva na nastupe Darka Lazića u Čitluku, Slobe Vasića u Bugojnu, Dženana Lončarevića u Mostaru, Milene Ćeranić u Posušju i Nemanje Stevanovića u Brčkom.


Ipak, za BiH ne zaostaje ni Beograd, gdje će, za razliku od nastupa u BiH, gdje su zakazani nastupi u večernjim časovima, Peđa Medenica zapjevati na dnevnoj žurki u jednoj kafani, sa početkom u 15 sati, a radiće po danu i Sloba Radanović.


Izgleda da ni prijetnja zatvaranjem ugostiteljskih objekata i drakonske kazne ne plaše vlasnike klubova, kao ni same pjevače, kojima je očigledno zarada bitnija od zdravlja svojih fanova. Trenutno je na snazi u Srbiji, odlukom kriznog štaba, zabrana okupljanja više od pet ljudi u zatvorenom prostoru, kao i obavezno nošenje zaštitnih maski, što je na ovakvim vrstama događaja gotovo nemoguće ispoštovati.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.