x

haos

Briga me i za nju i njenog dečka! Tanjina majka bijesna na kćerku zbog nove veze, bivši muž ogorčen: Jadna moja djeca ko im je majka!

Vijest da je Tanja Savić ponovo sretna u ljubavi stigla je i do njenog bivšeg muža Dušana Jovančevića, koji živi i radi u Australiji, ali se nimalo nije obradovao kad je čuo da je njegova nekadašnja supruga zaljubljena.


On nije detaljno upoznat s ljubavnim životom bivše drage, ali ipak o tome ima svoj sud i stav. Kako je poručio s dalekog kontinenta, njega ne zanima šta pjevačica radi s drugim muškarcima, ali ne može da ostane imun kada se takve informacije pojave u medijima i to zbog njihove djece koje žive s majkom u Srbiji. Njih dvoje nisu zajedno posljednjih pet godina i ne komuniciraju, ali i te kako jedno drugo potkače putem sredstava javnog informisanja.


Nakon što je Tanja sama priznala predstavnicima medija da je zaljubljena, srećna i ispunjena u ljubavi, novinari su istraživali i došli do saznanja, koja doduše još uvijek nisu zvanično potvrđena. Navodno, pjevačica je u vezi sa jedanaest godina mlađim muškarcem, izvjesnim Muhamedom B. iz Bijeljine, a koji se zbog pjevačice preselio iz Amerike u Beograd.


- Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih voljela da se o meni i mom partneru priča javno. Stiglo je proljeće, sve se budi, pa i naša srca. Priznajem, zaljubljena sam. Osvojio me jedan sjajan muškarac od kojeg sam dobila ogrlicu i minđuše za rođendan. One imaju veliku simboliku i baš su mi važne - pohvalila se nedavno Tanja medijima.


Tim povodom najprije smo kontaktirali s Jovančevićem. Detaljno smo mu objasnili detalje navodne nove ljubavi njegove bivše supruge, na šta je on ostao zaprepašten:

- Jadna moja djeca ko im je majka. Toliko mogu da vam kažem i ni riječ više. Sve vam je jasno - rekao je on.


S druge strane, novu Tanjinu ljubav navodno ne podržava ni njena majka Živana Savić. Tako je i djelovala kada smo je pozvali da nam prokomentariše emotivni status svoje starije mezimice. Nažalost, pjevačicina majka nije bila raspoložena da priča o tome.


- Briga me i za Tanju i za njenog dečka. Ne morate tim povodom više da me zovete. Nemam šta da vam kažem. Takve stvari me ne zanimaju. Imam ja preča posla. Šta me briga da li se i s kim zabavlja moja kćerka - bilo je sve što je Živana željela da kaže.

Tanja Savić se, nažalost, po običaju ne javlja na pozive, pa nismo uspjeli da dobijemo komentar na ovu temu.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.