x

obraćanje na sudu

Britney Spears: Htjela sam zatrudniti, otac mi nije dopustio da uklonim spiralu!

Britney Spears prvi put se u posljednje dvije godine izravno obratila na sudu u slučaju kontroverznog skrbništva.

Naime, Britney je posljednjih 13 godina pod konzervatorskim nadzorom, što je sprječava u donošenju glavnih odluka u vlastitom životu (i osobnom i financijskom).

Pjevačica je na početku rekla sudu da "nije tu kako bi bila nečija robinja". Dodala je da dok je nastupala, "nije bila dobra, bila je sjajna", navodi BBC.


Onda se osvrnula na skrbništvo prema kojemu njenom imovinom i životom posljednjih 13 godina upravlja njezin otac Jamie Spears.

"Tako sam bijesna da ne mogu spavati i depresivna sam. Želim da me se čuje ... Želim promjene i želim promjene prema naprijed. Zaslužujem promjene", kazala je pjevačica.

Spears je jasno dala do znanja da želi da skrbništvo nad njom prestane.


"Samo želim svoj život natrag, prošlo je 13 godina i dosta je. Dosta je i uopće nema smisla ... Gotova sam. Želim tužiti svoju obitelj, da budem potpuno iskrena", kazala je.

Spears je dodala i da želi mogućnost izbora vlastitog advokata.

"Glavni razlog zašto sam ovdje je taj što želim prekinuti skrbništvo bez da me neko ocjenjuje.


Osvrnula se i na poruku koju je podijelila sredinom aprila, nakon emitiranja dokumentarca Framing Britney, u kojoj je uvjeravala javnost da je dobro.

"Da, potpuno sam dobro. Izuzetno sam sretna. Imam prekrasan dom, prelijepu djecu. Trenutno se odmaram jer uživam", napisala je pjevačica tada.

Tijekom saslušanja o skrbništvu, Britney je otkrila da je ta izjava potpuna laž.


"Rekla sam cijelom svijetu da sam dobro, ali lagala sam", rekla je sudu.

"Nisam sretna, ne mogu spavati, depresivna sam i plačem svaki dan", kazala je pjevačica.

Britney je rekla i da se željela udati za svog dečka i dobiti dijete, ali to joj nije bilo dopušteno. Optužila je svog oca da ju je spriječio u želji da ukloni spiralu kako bi mogla zatrudniti. Također je rekla da je bila prisiljena uzimati litij - lijek za bipolarne poremećaje - do te mjere da se osjećala pijanom i da nije mogla razgovarati.


Podsjećamo, Britney želi da njezin otac Jamie Spears bude uklonjen kao skrbnik nad njezinom imovinom. Suđenje se nastavlja, a brojne poznate osobe i fanovi na društvenim mrežama pružaju podršku pjevačici koja je bila jedna od najvećih pop senzacija 2000-ih. 

.

.

IIzvor: Index.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.