x

Brutalna pljuvačina u Zvezdama Granda: Popović: Jelena, s.anje pjevaš! Karleuša: Popoviću seljaku, pjevala sam u pozorištu!

Nakon nastupa 16-godišnje Tamare Pešić, Jelena Karleuša i Saša Popović su ozbiljno zaratili, a čašćavanje uvredama nije prekinuto do kraja sedme epizode popularnog muzičkog takmičenja. 

Mlada takmičarka otkrila je da pohađa muzičku školu, odsjek solo pjevanje - opera, što je izazvalo direktora "Granda" da prozove JK.

- Ja bih volio da te Jelena uzme da je naučiš malo operski da pjeva - konstatovao je Popović, a pjevačica mu je oštro uzvratila.

- Seljaku iz sela pored Novog Sada, ja sam deset godina pjevala ozbiljnu muziku, čak i u Narodnom pozorištu - odgovorila je JK i zapjevala u stilu operskih diva i usmjerila srednji prst ka Popoviću, koji je izrevoltirano prokomentarisao:


- Kakvo je ovo sr.nje?

- Pjevala sam deset godina i u horu i u operi, a onda je počeo rat. Mislili ste da ste ga preživjeli, ali ja sam počela da se bavim narodnom muzikom i tu je počeo sunovrat - pokušavala je kroz šalu da smiri strasti Karleuša.

Popović je u međuvremenu konstatovao da nije prikladno da se svađaju pred maloljetnim djetetom, pa su do sljedećeg nastupa pjevačica i direktor "Granda" smirili strasti.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.