x

BRUTALNI NASTUP NAJPOPULARNIJEG BENDA REGIONA: Lapsus Bend pomeo sve pjevače u Tuzlanskom kantonu! (FOTO/VIDEO)

Dugoočekivani nastup najpopularnijeg benda u regionu konačno je održan. Klub "Crowns" 01. maj praznik rada svojim gostima upriličio je kao i uvijek samo najbolje. Iako je sinoć u Tuzlanskom kantonu praznično održano više koncerata, ipak je najveće interesovanje publike vladalo za ovaj mega spektakl.

Spremno, puni energije ovoga puta mladi momci iz Lapsusa na svom terenu pokazali su zašto važe za jedan od najtraženijih bendova današnjice. Na samom početku koncerta zvuk nota nove numere goste je bacio u trans. Ništa manje aplauza, ovacija nisu dobili ni ostali hitovi. Da su itekako u svom poslu jako profesionalni pokazali su to izrazitim strpljenjem, ali i poštovanjem prema svojim fanovima. U toku i na pauzi nastupa, energiju mladića crpile su iz minute u minut zahtjevne fotografije i selfiji mnoštva gostiju, posebno djevojaka. 

- Od umora učestalih putovanja ponekad nam je stvarno naporno da ispoštujemo svakoga na koncertima kada su u pitanju same fotografije. Kada su u pitanju razne muzičke želje, pa i selfiji maksimalno se uvijek trudimo da sve korektno ispoštujemo, da naši fanovi i prijatelji kući odu zadovoljni, priznao nam je na kraju i sam gitarista benda Mahir Osmanović. I vlasnik kluba Senad Hadžić pobrinuo se da gostima ništa ne fali. Od najsitnijih detalja, profesionalnog osoblja kluba, pristupačnih cijena još jednom je pokazao zašto je "Crowns" destinacija najboljeg provoda u Kalesiji.

Dio atmosfere pogledajte u našoj foto-video galeriji:


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.