x

Brži jezik od pameti: Marko se izlanuo Gagiju kada Luna stiže u Zadrugu!

Gagi Đogani je sinoć u razgovoru sa Markom Miljkovićem rekao da tražiti da dobije poziv sa svojom kćerkom Lunom Đogani na dan kada bude njen rođendan.

Na te Gagijeve riječi, Marko je dodao:

- Mada, možda dođe do 8. marta.

Podsjećamo da je Luni tog datuma rođendan, a očigledno je da Marko zna za neke dogovore ili pregovore koji se kriju od gledalaca.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ponovno se osjećam tako blagoslovljeno u braku nakon što mi je doktor osagiede vratio muža koji se sa mnom razdvojio na dobra 3 mjeseca. Am Ivana Mirjana po imenu iz hrvatstva. Iako imam usta po cijelom tijelu, to neće biti dovoljno da zahvalim doktora Osagiede na pomoći u mom životu. Moj se suprug razdvojio sa mnom 3 mjeseca i bez njega sam bolovao i bolovao. Dakle, svuda sam tražio pomoć, ali ništa nisam uspio sve dok nisam mislio na doktora Osagiedea s kojim sam kontaktirao putem interneta. Objasnio sam mu svoju situaciju i on je obećao da će mi se suprug vratiti u roku od 24 do 48 sati, koliko mi srce još uvijek kuca za njega. Vjerovao sam u njega i on je pripremio čaroliju za mene i moj suprug me nazvao točno kad je doktor Osagiede rekao. On se izjasnio i rekao da me treba nazad, a sada ponovno sretno živimo posljednjih 9 mjeseci. Svi koji čitaju moj članak koji treba pomoć neka ga kontaktiraju ... E-adresa: [email protected] ili whatsapp i viber na +2349014523836