x

hit foto

Buba Corelli proslavio Dan zaljubljenih s 3 djevojke na istom mjestu: Reper živi kao sultan!

Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, našao se na meti kritika jer je za Dan zaljubljenih na svom Instagram profilu objavio fotografije sve tri djevojke s kojima se viđa istovremeno. Reper je ovim nedžentlmenskim gestom izazvao gnjev mnogih Tviter korisnika, koji su u komentarima ovakvo ponašanje nazvali "seljačkim".

Kako Kurir saznaje, Buba se sa ovim djevojkama viđa nekoliko mjeseci, a da nijedna od njih nije znala za postojanje one druge, odnosno treće. Kada je 14. februara objavio fotografije sa sve tri i to javno, prevarene djevojke su zvale Korelija kako bi od njega dobile objašnjenje.


Ipak, on se nije ni trudio da im se opravda, već je rekao da slobodno mogu da ga ostave ako im se to ne sviđa i da ima još na stotine drugih djevojaka koje bi bile s njim. Da stvar bude još bizarnija, sve tri djevojke je izveo na isto mjesto, što se može i vidjeti po pozadini njegovih fotografija.


Komentari na Tviteru ovog morbidnog postupka bili su nemilosrdni.

- Buba Koreli, koji je objavio sliku sa sve tri j...čice za Valentinovo! Koliko je j..eno odvratan ovaj lik! Kad se sjetimo slike ćevapa, i ovo je previše! Ali što ih je izveo na isto mjesto! Ajde što Buba ima tri djevojke, ali što se tri djevojke se..aju sa ovom junior viršlicom! Kakav je ovo retard odvratni! - samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.


Podsjetimo, u medijima su se već pojavile informacije da sarajevski reper živi kao sultan i da ima dvije zvanične djevojke, kao i da one znaju jedna za drugu. Buba javno šeta sa obe, ali u različito vrijeme, pa je i njegovom okruženju to postalo normalno. Reper je, kako su mediji pisali, veoma darežljiv i prema jednoj i prema drugoj i zbog toga ne vidi problem u ovakvoj vrsti odnosa.

Pozvali smo Bubu za komentar, ali nije se javljao do objavljivanja ovog teksta.

.

.

.

 

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.