x

PLAYOFF NBA LIGE

Bucksi poveli 3:1 protiv Celticsa, Rocketsi izjednačili s Warriorsima na 2:2

Milwaukee Bucksi su sinoć savladali Boston Celticse te su došli na korak do konferencijskog finala Istoka, dok su Houston Rocketsi trijumfom nad Golden State Warriorsima došli do izjednačenja.

Boston je dobro počeo utakmicu te je prvu četvrtinu dobio rezultatom 30:22, druga je ipak pripala Milwaukeeju (25:19), ali su Celticsi na poluvremenu imali prednost 49:47. Ipak, u drugom poluvremenu dolazi do preokreta, Bucksi u trećoj četvrtini ubacuju 33 poena, deset više od Celticsa, a pripala im je i posljednja dionica (33:29) pa su na kraju slavili zasluženu pobjedu rezultatom 113:101 za prednost 3:1 u seriji.


Time su stigli na korak od konferencijskog finala. Najveći doprinos pobjedi je dao Giannis Antetokounmpo s 39 poena, a kod Celticsa je najbolji bio Kyrie Irving s 23 poena.

Do izjednačenja na 2:2 u polufinalnoj seriji došli su Houston Rocketsi pobjedom nad Golden State Warriorsima. Prva četvrtina je završena u korist Warriorsa 28:25, a u drugoj su Rocketsi ubacili u brzinu više te su postigli 36 poena, deset više od Golden Statea za prednost na poluvremenu rezultatom 61:54.

Rocketsi su tijesno dobili treću četvrtinu (32:30), a posljednji period igre su dobili Warriorsi (24:19). Ipak, razlika nije bila velika pa su na kraju košarkaši Rocketsa slavili pobjedu s četiri poena razlike, bilo je 112:108. Do trijumfa ih je vodio nezaustavljivi James Harden s 38 poena, dok je 30 za Warriorse ubacio Stephen Curry.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.