x

drama na auto-putu

Budalo, nisi normalna: Muž urlao na Aleksandru Subotić, haos na putu!

Starleta Aleksandra Subotić napravila je pravu pometnju na auto-putu.

Naime, nekadašnja zadrugarka i njen suprug su se uputili iz Novog Sada, u kom žive, ka Beogradu, gdje je trebalo da se sastanu sa starletom Majom Marinković i njenim ocem Radomirom Marinkovićem Takijem, kada im se desio peh.


- Moj Petar i ja krećemo za Beograd i stanemo na jednoj pumpi da provjerimo pritisak u gumi. Pišti neko obavještenje, a pored tog kompresora stoji kanta. Kaže mi on: "Ljubavi, baci to smeće iz kola". Ja krenem da bacim smeće i stavim telefon na krov auta. Krenemo za Beograd, prolazimo pored nekog nadvožnjaka, kad puče nešto - počela je izlaganje Aleksandra na Instagramu.


- "Šta je to puklo?!", pita me Petar, a ja kažem: "Ma, ljubavi, gađala nas neka budala flašom, pa, šta sad?!". Kad se samo odjednom sjetim mog telefona i kažem mu da stane u zaustavnu traku. Ja istrčim i hoću pješke da se vratim da tražim telefon. Viče on: "Nemoj, budalo, nisi normalna, ub.će te neko!" - nastavila je priču Subotićeva.


- Ja, ipak, idem da tražim telefon jer ću izgubiti život ako izgubim Instagram. Vratila sam se u kola, pet kilometara smo išli polako unazad da ne napravimo neki problem, ali telefon našli nismo. Dobila sam novi telefon, tako da sam srećna.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.