x

Bit će tvoj!

Budi prava profesionalka u zavođenju: 7 osnovnih savjeta koje trebaš savladati

Ne moraš namigivati, gristi usnu ili vrtjeti pramen kose oko prsta. Ovi savjeti su i za one koji su sramežljiviji i boje se da bi se mogli osramotiti. Ne moraš raditi ništa drastično i ludo da ga osvojiš.

Kada ti se netko svidi i želiš ga osvojiti, uhvati te panika. Nisi jedina! Počneš overthinkati i pitati se trebaš li uopće nešto poduzeti. Čak i kada dečko odradi pola posla i priđe ti, svejedno neki zablokiraju jer ne znaju što reći ili što napraviti. Da bi postala što bolja u zavođenju trebaš pratiti samo nekoliko najbitnijih savjeta. Ovo su osnove zavođenja, ali da bi postala prava profesionalka, moraš ih savladati. Da bi mu dala do znanja ti se sviđa i da bi ga zainteresirala, trebaš izvježbati ove tehnike zavođenja.

1.Ako ne znaš o čemu pričati – pogledaj vašu okolinu

Okolina može biti puna tema za razgovor. Gdje se nalazite, što se događa oko vas, koji su ljudi oko vas…možeš baciti komentar na glazbu koja svira, na hranu, na plesne pokrete. Komentar ili pitanje koji se odnosi na nešto iz vašeg okruženja može potaknuti razgovor.


2.Gledaj u njega

Nemoj gledati u pod ili negdje u daljinu, pogotovo kada razgovarate. Ispast će da ne slušaš što ti govori i da ti se ne da s njim pričati. Gledaj u njega! Može biti awkward cijelo vrijeme buljiti u nekoga pa se sjeti tu i tamo pogledati negdje drugdje na sekundu i onda vratiti pogled.

3.Kada pričate, nagni se prema njemu

Govor tijela je izuzetno bitan, a jedan od načina kako možeš i svojim tijelom i stavom pokazati da si zainteresirana je taj da se nagneš prema njemu kada pričate. Ako ćeš se odmicati i tijelom biti što dalje, mislit će da nisi zainteresirana.

4.Smješkaj se

Ako ćeš ga gledati ubilačkim pogledom, neće se moći ni on opustiti. Nekada nismo niti svjesni koliko ljuto gledamo nekoga, jer nam je to jednostavno kako izgledamo. Da bi pokazala da ti je dobro s njim i da ti je zabavno, nabaci smiješak na lice.


5.Ispričaj nešto o sebi, neku fora ili smiješnu situacija koja ti se nedavno dogodila

Kada već neko vrijeme pričate i lijepo ti je s njim pričati, na ovaj način možeš produbiti vaš razgovor i učiniti ga još malo osobnijim. Plus je i što ćete se bolje upoznati. Umjesto samo postavljanja pitanja ili komentiranja situacije u kojoj se nalazite, ispričaj nešto zabavno što ti se nedavno dogodilo.

6.Kada si nervozna i ne znaš što bi, uzmi gutljaj vode

Bilo da ne znaš što bi rekla, gdje bi pogledala, odjednom ne znaš gdje s rukama, rekla si nešto pogrešno i sada si nervozna…koji god da je razlog tvoje nervoze, uzmi pauzu tako da si popiješ vode. Izgledat će prirodno i normalno, a ti ćeš dobiti par sekundi da se sabereš.

7.Što god radila, nemoj lagati i izmišljati

Nikada ne znaš gdje će otići vaš odnos. Možda baš nastavite pričati i postanete nešto više. Ne želiš da ispadne kako si pola stvari kod vašeg upoznavanja lagala. To nije dobar način kako ga impresionirati.


(Teen385)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.