x

Bugatti potpuno rasprodao dva modela

​Bugatti je krajem oktobra prošle godine saopštio da je u tom trenutku još bilo dostupno manje od 40 Chirona, a sada najnovije informacije kažu da su svi rasprodati.

Kako se navodi, prošle godine je ukupno 150 kupaca sa dubokim džepovima naručilo W16 monstrume, od čega je 60 odsto bilo novo za brend iz Molshajma.

Od 150 budućih bogatih vlasnika, njih 40 se opredijelilo za Bolide zvani "najekstremniji Bugatti ikada", prenosi Motor1.


Iako je zvijer samo za stazu prikazana u produkcijskom obliku u avgustu, francuskoj marki je bilo potrebno samo nekoliko mjeseci da ih sve rasproda. Bili su dostupni po cijeni od 4 miliona evra po komadu (bez poreza), a automobili neće biti isporučeni prije 2024.

Bugatti je inače 2021. počeo isporuke modela Super Sport 300+ i isporučio je unikatni La Voiture Noire od 13,4 miliona dolara njegovom misterioznom vlasniku. Pored toga, sve Divo jedinice su predate tokom posljednjih 12 mjeseci kada je kompanija otvorila i četiri izložbena salona u Tokiju, Singapuru, Rijadu i Mančesteru.


Što se tiče onoga što Bugatti priprema za 2022. godinu, svih deset primjeraka Centodieci modela će biti završeno i isporučeno vlasnicima.

Isporuke Super Sport 300 (bez +) kupcima će uskoro početi kao dio Bugattijevog većeg plana da isporuči najmanje 80 vozila ove godine, prenosi B92.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.