x

Bukti rat na estradi između folk pjevača! Lazić: Ljuba je sujetni matorac! Aličić: Darko je niko i ništa!

Folker Darko Lazić je za Srpski telegraf bez dlake na jeziku pričao o kolegama sa estrade, ali i o svom nekadašnjem idolu Ljubi Aličiću, kojem se zasigurno neće dopasti Lazićeve riječi.

Naime, nakon što je Srpski telegraf pustio scene iz video-snimka na kojem se vidi kako Ljuba odbija da pjeva na rođenju Darkovog sina Andreja, te kako ponižava domaćina, Lazić je nakon dugo vremena otvorio srce i rekao šta zaista misli o svom starijem kolegi.

- Desilo se to da me je Ljuba razočarao baš tada kada mi se sin rodio. Inače, on je čovjek kojeg sam ja poštovao od početka takmičenja u "Zvezdama Granda". Uvijek sam rado pjevao njegove pjesme i on je za mene jedna velika pjevačina, legenda. Međutim, na stranu sve to, mislim da takvo ponašanje nije za njegove godine, njegovu karijeru, za njegovo ime. Jednostavno ne znam zbog čega je sada toliko sujetan. Ja ne razumijem što on nije sretan što neko ima da ga zamijeni. Na mlađima svet ostaje, a ne na sujetnim matorcima. Pa i ja ću ostariti jednog dana, doći će mlađi - iskren je bio Darko i nastavio da objašnjava.


- Mi smo bili toliko dobri da nema dalje. Taj dan sam ga zamolio da otpjeva pjesmu, a on mi kaže da ne može, da čeka svog klavijaturistu. Mislim, to je takva glupost. On je pozvan kao gost, ne znam odakle mu pravo da tu kod mene zove svog klavijaturistu. Sujeta i ljubomora su čudo, to je što ja imam da kažem - završio je Lazić.

Nakon što smo saznali da je Ljuba ipak razočarao svog velikog obožavaoca i da je, kako Lazić tvrdi, veoma sujetan, pozvali smo i njega kako bismo čuli i njegovu stranu priče.


- Ja sam jednom o tome pričao i ne pada mi na pamet opet to da komentarišem. Rekao sam tada šta imam i ostajem pri tome da od Lazića ništa neće biti ako nastavi kako je navikao. On mora skroz da se kane tog pića i da ne govorim šta sve ne. Ja mu nisam ni otac ni majka pa da mu govorim šta da radi, neka radi šta hoće. A to sa veselja neću da komentarišem, rekao sam već. Ja ću da se ponašam onako kako ja mislim da treba, imam svoj autoritet i ne gazim ga ni zbog koga - rekao je Ljuba.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.