x

Bura se ne smiruje: Anastasija Ražnatović nazvala Karleušu budalom, Jelena žestoko uzvratila i napomenula šta joj je majka radila u grčkom kafiću!

Jelena Karleuša objavila je dužu poruku nakon gostovanja Cece Ražnatović u emisji "Hit tvit" na TV Pink, u kojoj se Ceca oštro verbalno sukobila sa Čedomirom Jovanovićem, ali i gdje je pričala o tome kako su njena djeca imala težak život.

Anastasija Ražnatović se nakon Cecinog gostovanja oglasila na Instagramu i potvrdila kako su ona i njen brat Veljko bili "žrtva sistema".  Nakon Cecinog gostovanja i Anastasijine objave, Jelena je napisala da staje na stranu policije, te da bi Ceca trebalo deci da objasni "zašto treba zauvijek da ćute"

- Sve dok osuđeni kriminalci u ovoj zemlji daju sebi za pravo da policiju i državu koja ih hapsi zbog krivičnih djela nazivaju "sramotom i maltretiranjem" (?!), ova zemlja će biti sprdnja. Vidim da je Svetlana Ražnatović svoju kćerku baš fino naučila da laže i priča kako su joj policajci držali 4 puške uperene u glavu kad je imala 4 godine?!?!


- Bagro, policija ne nišani djecu, ali je zato tata Arkan nišanio i staro i mlado - nastavila je.

- Kao kćerka policajca koji je Svetlanu Ražnatović hapsio zbog najgorih zločina stajem u odbranu policije! Ološ se stalno buni što je ološ?! - dodala je u objavi.

Nakon ovoga se oglasila Anastasija.

- A ti budalo kontradiktorna nisi dorasla da komentarišeš ovu temu uopšte. Svakako si već nebitna i tvoja riječ ne vrijedi ni dinar jedan, evo ti posljednji put ću ti se obratiti da ne pomisliš da si važna, pošto ponavljam, apsolutno si nebitna - prva je Anastasijina objava.


- Molim te, ne morališi, ne glumataj i ne pozivaj se na teme za koje te niko ne pita. Gledam ovaj tvoj performans "Srećan rođendan" koji si snimila svom ljubavniku i mogu ti reći da je to nešto najbolje što si otpjevala. Ako smiješ stavi na Jutjub i imaćeš milion pregleda za 24 sata. Garantujem ti! Možda i budeš ispred mene u trendingu - napisala je.

Uslijedio je Jelenin odgovor.


- Vidim da mi se kćerka ratnog zločinca obraća opet. Evo posljednji put da se pozabavim nebitnim likovima poput nje, pa da joj odgovorim: Lijepo je što javno priznaješ da stalno gledaš moju pi..., jasno ti je da i moja p.... bolje pjeva od tebe, da je ljepša od tebe i da ima više talenta i harizme. O trendingu u kom sam na Balkanu neprikosnovena jer sam broj 1 nedjeljama i kada kinem, ti nemoj da polemišeš. Ti nisi u rangu ni sa jutjuberima. Bolje se pozabavi umrlom karijerom svoje majke koja ni ne zna ŠTA je trending pa mora da zarađuje pjevajuću po romskim svadbama i po grčkim kafićima (znaš ono skoro kad je mama za sliku moje pi... išla da se zahvali u Atinu?) Za kraj, raspitaj se koliko se moja pi... sviđa tvom dečku, bićeš iznenađena kakav je to FAN.“ dodala je.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.