x

Cabaret "Dva i po muškarca" Dragana Marinkovića Mace i Picardia Benda na SSFF! (FOTO)

Sinoć je u sklopu 2. Sarajevo Streeat Food Festivala održan event „Mastercard Night“, a mnogobrojne prisutne zvanice i goste više od tri sata muzikom i humorom su zabavljali Dragan Marinković Maca i „Picardia bend“ . 

Njihov Cabaret „Dva i po muškarca“ je mnogobrojnu publiku natjerao na smijeh i ples do kasno u noć, a da bi užitak bio potpun „pobrinuli“ su se vrhunski kuhari iz gastro zona festivala, te renomirani koktel majstori i svježe točena Sarajevska piva.

Odlično raspoloženi Maca je redao vic za vicem, a pokazao je i svoje vokalne mogućnosti, te su se u publici mogli čuti komentari kako bi se lako mogao oprobati i u estradnim vodama.


Zajedno sa „Picardia bendom“ sve prisutne je podsjetio na stare, dobre hitove ex-Yu scene, a iskoristio je i priliku da svojoj supruzi Jovani tačno u ponoć čestita rođendan uživo sa live stage-a Sarajevo Streeat Food Festivala.

Trg oslobođenja je sinoć ponovo bio mjesto najbolje zabave i najukusnije hrane u gradu, a iz organizacije najavljuju još mnoštvo iznenađenja i kvalitetnih svirki do kraja festivala.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.