x

Čabarkapa "peglao" i Aleksandru i Ljubu: Konjoglava mečka Božana laže, objaviću poruke u kojima me moli da ostavim njenu majku!

Aleksandar Čabarkapa više puta je spominjan u rijaliti šouu Zadruga od strane Aleksandre Subotić i Ljube Pantović, a on je sada riješio da im žestoko uzvrati putem društvenih mreža.

U dvorištu porodice Subotić nedavno je postavljen eksploziv koji se srećom nije aktivirao, a Aleksandrin stric Srboljub je za ovo optužio upravo Čabarkapu.

U rijalitiju se i dalje priča o periodu kada je Aleksandra započela vezu sa Čabarkapom, koji je bio u emotivnoj vezi sa Ljubom Pantović.

- Ja sam bila dijete, ona je dovela njega u stan. Čabarkapu je navela kao druga. Onda je on meni slao poruke kako me je sanjao. Mislim, Ljuba je optužila Karađorđa kako je vara, onda sam ja rekla da ona njega vara. Ona me je prebila zbog toga. Zatvorila me je u sobu i šamarala me je - ispričala je Aleksandra kako je upoznala Aleksandra Čabarkapu.


Čabarkapa nije mogao da ćuti na ova spominjanja, te je opleo po Subotićima na Fejsbuku. Kako mu je profil ubrzo blokiran odlučio je da se obrati javnosti putem profila supruge Klaudije.

- Fb prijatelji i neprijatelji i široke narodne mase, pošto sam blokiran obratiću vam se preko svoje supruge. Rijaliti go*na ne gledam, ali me prijatelji obavještavaju da sam glavna tema štakorske i najjadnije javne porodice u Srbiji, a prezime neću spominjati da ne budem opet blokiran. Reći ću vam da konjoglava mečka Božana i majka njena kao stijena i tatko mafijoza u pokušaju na kineske baterije, lažu apsolutno sve od A do Š. O njihovim porodičnim najsitnijim prevarama i po 1000 dinara, podvođenjem člana porodice na pros..tuciju, porodičnim dr.giranjem, pijanstvom, izdajom i svim najlošijim karakternim osobinama skupnim porodičnim šljamovima, o njima mogu pričati danima da se ne ponovim mnogo više od govornika Zmja od Šipova. Svi oni skupa obmanjuju narod svojim lažnim pričama, a ja se nisam oglašavao i spominjao njih jako dugo - piše između ostalog u Čabarkapinom obaveštenju javnosti.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.