x

Ćao, zdravo: Draganu Mitar ostavio muž, uživa sa ljubavnicom u Abu Dabiju!

Učesnica "Zadruge 2" Dragana Mitar koja je u više navrata javno, pred kamerama rijalitija, govorila o svojim ljubavnicima, ali i iznosila najintimnije detalje svog bračnog života biće potpuno slomljena kad sazna šta joj muž radi sa ljubavnicom!

Ono što će je zasigurno šokirati po završetku rijalitija jeste to da ni njen suprug Siniša Dragutinović nije gubio vrijeme dok mu je žena u "Zadruzi", već je otpočeo vanbračnu vezu sa javnosti nepoznatom brinetom!

Draganin suprug Siniša počeo je da živi sa drugom ženom.

Naime, u njihov stan na Voždovcu uselila se Dragutinovićeva nova partnerka koja trenutno brine i o Draganinom i Sinišinom četvorogodišnjem sinu Jovanu.


Dragutinović i njegova ljubavnica viđeni su na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", kada su se vraćali sa luksuznog putovanja.

Njih dvoje su se, posljednjih dana baškarili u Abu Dabiju, gdje je Dragutinović ispunjavao sve hirove svojoj novoj emotivnoj partnerki.

Podsjećanja radi, Dragana je u više navrata u "Zadruzi" spominjala kako nju Siniša nije htio da vodi u Abu Dabi, a na istu destinaciju odveo je svoju ljubavnicu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.