x

opleo

Car je mangup na baterije, pala mu vilica kad je vidio Maju: Taki Marinković proziva nesuđenog zeta, a ni Bilala nije štedio!

Nakon pompeznog ulaska bivšeg dečka Maje Marinković i zvijezde rijalitija ''Zadruga'' Filipa Cara na imanje, oglasio se Majin otac Radomir Marinković Taki.

On je govorio i o sinoćnjem okršaju Bilala i Cara, ali i o potencijalnom kćerkinom pomirenju sa Filipom.

- Ma kakav Car?! To je jedan običan mangup na baterije! Izigrava nekog frajera, a u stvari je nebitan, kao i Bilal! Ne bi postojali da ih Maja nije stvorila, samo njoj mogu da zahvale na tome što su postali poznati! Car kaže da ga Maja ne zanima i da je ne gleda kao ženu, a vilica mu je sinoć pala kad ju je vidio u bijelom. Ma, klasičan folirant i ološ! On misli da je veći frajer ako ponižava moje dijete, sram ga bilo! - poručio je Taki u dahu i dodao:


- Car misli da on ima sve u svojim rukama, tačnije hoće da se prestavi tako, a zapravo nije ni svjestan a sve zavisi od Maje. Ona vodi tu priču, Car i Bilal su samo pijuni i samo ona može da riješi s kim će i kako će! Ja mislim da bi bilo najbolje da sada ostavi i Bilala i da bude sama, da malo ona igra svoju igru, pa da vide obojica koliko su nebitni bez nje! Bilal je jedna obična kadruša i ono sinoć ljubomorisanje je čista gluma, uplašio se klinac da će ostati bez kadra, ako ga Maja šutne zbog Cara - rekao je Majin otac.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.