x

bodrili komšije

Carlsberg Beer Garden na Vilsonovom šetalištu: Sarajlije burno slavile golove Oršića i Pašalića, žao im zbog ispadanja Hrvatske! (Foto)

Ljubitelji nogometa u Sarajevu danas su sa velikom pažnjom posmatrali duel između Španije i Hrvatske. U dramatičnom meču Španci su nakon produžetaka pobijedili Hrvate u osmini finala Eura rezultatom 5:3 i prošli dalje. 

U ugostiteljskim objektima u glavnom gradu BiH Sarajlije su u 99 % slučajeva navijali za komšije Hrvate, tako da su autogol Pedrija, kao i golovi Oršića i Pašalića proslavljeni uz ovacije i navijanje izabranicima Zlatka Dalića.


Tako je bilo i u novootvorenoj bašti Carlsberg Beer Garden u sklopu projekta „Ljeto na Vilsu“ u kojoj je veliki broj Sarajlija bodrio Vatrene.


Među njima su bile i mnoge poznate ličnosti iz kulturnog i javnog života, ali i iz muzike i sporta. Među posjetiocima su bili članovi Helem nejsa, košarkaši SPARS-a, političar Irfan Čengić... Oni su uživali u istinskom nogometnom klasiku, a sigurno da bi bili mnogo sretniji da su se u nastavak takmičenja plasirale komšije iz Hrvatske.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.