x

Ceca blokirala Kiju na Instagramu: Nekad joj bila podrška i slala joj poklone, ali zbog izjave Slobine bivše je sve puklo!

Kija Kristina Kockar isprozivala je Svetlanu Cecu Ražnatović u uživo emisiji, poslije čega ju je pjevačica izbrisala iz prijatelja na Instagramu.

Naime, kada se Kristina pojavila u Zadruzi 1, gdje je ušla jer ju je suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani, Ceca je podržala Kiju, hvalila je da je veoma lijepa i talentovana, a čak joj je poslala u Šimanovce haljinu i minđuše.


Međutim, prijateljstvo je puklo pošto se Ceca zbližila i sa Kijinim bivšim mužem Slobom, s kojim je imala i nastup za Novu godinu, što joj je Kija očito zamjerila.

"Ceca je najsujetnija osoba na estradi! Ona je moje najveće razočaranje, a svi znaju zašto", rekla je Kockareva prošle nedjelje u "Amidži šouu".

Sada Ceca u svojim prijateljima ima samo Slobu Radanovića, a po svemu sudeći je zablokirala Kiju. 



(Kurir)

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim iskoristiti ovu priliku da se zahvalim čovjeku zvanom dr. Ajayi, on je vrač čarolije koji mi je pomogao da se vratim mužu nakon što smo bili razdvojeni na godinu dana. Upoznajem se s urokom iz čarolije kroz svjedočenje žene zvane loreta kako joj je čarobnjak dr. Ajayi pomogao da uzvrati svog zaručnika nakon što je bacio ljubavnu čaroliju za nju, stvarno želim da se moj muž vrati kući, pa sam odlučio pokusati dr. Ajayi, stigao sam do njega na whatsapp i objasnio sam mu, rekao je ja, što trebam učiniti, slijedio sam njegove upute i na moje iznenađenje nakon otprilike tjedan dana čarolije, suprug me nazvao nakon godinu dana što nisam razgovarao jedni s drugima i izvinjavajući mi se govoreći da se vraća kući, da ne zna što je stiglo u njega i upravo sada živimo sretan život zajedno. Ako vam treba pomoć čarobnjaka za pravopis za bilo koju vrstu čarolija, preporučujem dr. Ajayi, možete ga kontaktirati na Viber ili WhatsApp broj: +2347084887094 ili na e-mail: [email protected]
Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ..............................­­­­­­w­­­w­­­w­­­.­­­b­­­u­­­z­­­z­­­7­­­0­­­.­­­c­­­o­­­m­­­