x

skandal

Ceca i Anastasija reklamirale salon iz pakla: Zatvoren lokal na Senjaku u kojem je ženama spaljivana koža na licu! (Foto)

Kurir je juče objavio ispovijest jedne od žena koje tvrde da su zastrašujuće ožiljke i opekotine na licu dobile laserskim tretmanom u kozmetičkom salonu koji vodi O. M., da bi odmah potom na teren izašle inspekcije Ministarstva zdravlja i Ministarstva za rad kako bi prokontrolisale rad ovog salona na Senjaku, ali su naišle na zatvorena vrata.

Zanimljivo je da su, kako ga na društvenim mrežama već nazivaju, „salon iz pakla“ na internetu reklamirale pjevačice Svetlana Ceca Ražnatović i njena kćerka Anastasija u društvu vlasnice.

U Ministarstvu zdravlja i Ministarstvu za rad potvrđeno je za Kurir da su njihovi, ali i inspektori Poreske uprave juče bili na terenu.


- Inspektor rada Odjeljenja inspekcije rada u gradu Beogradu, sanitarni inspektor i inspektor terenske kontrole Poreske uprave pokušali su da izvrše nadzor u kozmetičkom salonu na Senjaku. Inspekcija rada je trebalo da utvrdi radno pravni status radno angažovanih lica u navedenom salonu. Inspektori su zatekli zaključan objekat - rečeno je za Kurir u Ministarstvu za rad.

I ekipa Kurira je juče bila na adresi, ali tamo su takođe zatekli zaključan ulaz, a tabla sa imenom salona je uklonjena sa mjesta na kojem je stajala. Pozvali su vlasnicu salona O. M. Ona kaže da ne zna da su bilo kakve inspekcije dolazile kod njih, da tabla sa imenom i dalje stoji, a mušterije redovno zovu da zakažu svoje termine.


- Nismo zatvorili salon, sve se normalno odvija i non-stop nas zovu klijentkinje, međutim, moji zaposleni i ja ne možemo psihički da funkcionišemo zbog torture koja se vrši sa jedne internet stranice. Ja sam majka maloljetnog djeteta i ne želim više da se provlačim kroz novine, a tužiću svakog ko me spomene imenom i prezimenom - kazale je O. M. za Kurir.

Prema riječima djevojaka koje su imale problem sa ovim salonom, između ostalog, u stručnost O. M. ih je ubijedilo i to što su lijepe reči za nju imale Ceca i Anastasija. Na Jutjubu postoji snimak Ražnatovićeve zajedno s vlasnicom salona, gdje poznata pjevačica najavljuje edukaciju koju O. M. drži u jednom beogradskom hotelu, a na kojoj će polaznice imati priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnikama brazilske maderoterapije.


- Svi vi koji želite da imate prelijepo telo, javite se na edukaciju, ljubi vas vaša Ceca - izgovara jedna od najvećih balkanskih zvijezda u klipu, dok je njena kćerka Anastasija na svoje storije na Instagramu takođe kačila reklamu ove edukacije, ali i radova O. M. na nosu, uz poruku da je „čarobnica“.

Anastasijin portparol Ljubomir Tozev je rekao da su ona i majka bile na tretmanu maderoterapije.

- Ceca i Anastasija nisu radile nikakve estetske zahvate u tom salonu, niti bilo kakvo spaljivanje kože na koje se sada žale pojedine djevojke u medijima. Radile su samo maderoterapiju i to prije više od godinu dana, a u taj salon su otišle na preporuku prijateljice.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.