x

Ceca izgleda kao sredovječna gospođa! Ide samo po sahranama i suđenjima: Saša Vidić se sa pjevačicom družio 20 godina, a sada žestoko opleo po njenom imidžu!

Saša Vidić je neko vrijeme bio uzdržan od komentarisanja svoje bivše drugarice Cece Ražnatović, a sada je odlučio da progovori o njenom stajlingu i nije bio blag.

Modni kreator i pjevačica su se družili 18 godina, a onda su se odjednom "otpratili" sa Instagrama i prestali da razgovaraju. Ni jedno, ni drugo nisu htjeli da govore o svom sukobu, ali je Saša prekinuo ćutanje i "osuo" po Cecinom imidžu.

On je prvo istakao da je Ražnatovićeva obučena kao sredovječna gospođa, ali i da se pojavljuje samo na sahranama i na sudu.


"Mnogo mi je žao što više ne nastupa, pa ovako izgleda - kao sredovječna gospođa koja pokušava da prati modu. Gotovo već godinu dana mi iz redakcije šalju Cecine slike sa sahrana i suđenja, a tu se, naravno, o modi u njenom slučaju ne može govoriti. Valjda ćemo uskoro svi vidjeti i neku sliku sa nastupa. Još nešto, ova torba je kao moderna? Gdje? I ko još želi biti bilbord? Pa bio to i fendi, koji baš i nije trend sezone", rekao je modni kritičar.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.