x

ima se, može se

Ceca iznajmila privatnu plažu i brod za sebe i Anastasiju: Otkriveni svi detalji luksuznog ljetovanja Ražnatovićki u Crnoj Gori!

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović danima se nalazi u Crnoj Gori, a sada su izvori bliski Ceci otkrili kako i sa kim, navodno provodi, vrijeme dok je tamo.

- Ceca je u Crnu Goru otišla zbog nastupa, ali i da bi napravila predah od svakodnevnih obaveza i malo odmorila. Poznato je da folk diva posjeduje vilu na Kipru koja joj pruža udobnost i privatnost, pa ne čudi što je upravo tu lokaciju birala da se opusti sa porodicom i u Crnoj Gori nije ljetovala godinama. Ipak, kako je ovog puta otišla u Budvu zbog nastupa, riješila je da povede prijatelje pa da i uživaju par dana, spoje lijepo i korisno, a na privatnosti je insistirala i ovog puta - otkriva izvor i dodaje:


- Anastasiji se ideja dopala, a Ceca nije krila oduševljenje što će imati slobodno vrijeme koje će provesti samo sa kćerkom. Poznato je koliko su bliske, tako da im je ovo putovanje dobrodošlo. Folk diva je zarad privatnosti iznajmila jednu privatnu plažu u Budvi, pridružili su im se prijatelji, među kojima je i pjevačica Marina Visković. Kiša im nije pokvarila lijepo vreme, svi su bili sjajno raspoloženi, a nemoguće je odlučiti ko izgleda bolje u kupaćem, majka ili kćerka. Obe su zgodne i njegovane, vidi se da su i tokom pandemoije vpodile računa o treninzima i ishrani - otkriva izvor.


Ceca je riješila i da iznenadi sve, pa je jedan dan iznajmila brod i organizovala krstarenje.

- Ovaj odmor su organizovali tako da sve podrede svom užitku. Ceca je došla na ideju da iznajmi brod za družinu, naravno da su to svi odmah prihvatili. S obzirom na to da su ovih par dana sjajno proveli, ne bi čudilo da Ražnatovićeva ponovo odluči da odmor provede baš u Crnoj Gori - zaključio je izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.