x

ljut otišao u smrt

Ceca je crna udovica: Saša Vidić je ovako govorio o pjevačici nakon 16 godina prijateljstva!

Poznati srpski stilista i kreator Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu. Vidić je tokom svoje karijere sarađivao sa mnogim javnim ličnostima, između ostalih sarađivao je sa Cecom Ražnatović, Sekom Aleksić, Darom Bubamarom, Jelenom Karleušom i brojnim poznatim muzičkim zvijezdama.

Ipak, odnos kreatora i Svetlane Cece Ražnatović je odnos koji je najviše intrigirao javnost, a kada je Vidić javno rekao da je poslije 16 godina bliskog prijateljstva sa folk divom prekinuo svaki kontakt, mnogi su bili u šoku.

Ubrzo su Ceca i Saša počeli javno da se prepucavaju i iznose detalje iz svog odnosa, a u tome je Vidić bio brutalan. Bez dlake na jeziku prije nekoliko mjeseci govorio je na Kurir televiziji o pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović.


On je otkrio da njenog pokojnog supruga nikada nije upoznao, iako je bio u kontaktu sa raznim kriminalcima.

- Cecu sam upoznao u dva navrata. Prvi put pred njen spot "Neodoljiv neumoljiv" i bilo bi dobro da je tako i ostalo. Drugi put sam je upoznao pred njen veliki koncert na Ušću. Njenog supruga nikada nisam upoznao iako sam poznavao mnoge kriminalce. Nisam imao neki upliv u to. Imponovalo joj je što je muž obratio pažnju na nju. Nije je on šišao, nije imalo potrebe, ali je lijepo romansirati svoj život, koji nije baš za romansiranje - istakao je Saša Vidić.


Modni kreator dodao je da je Ceca krila ljude iz Zemunskog klana i da je sada došao kraj krimi-džimi fazonu.

- Vidjelo se kako si ti ipak krila te ljude i ta vlast koja je tada bila ti je dozvolila. Ti si bila djevojka tog Šiptara, tako se bar pričalo, neću da ulazim u to, ali prošlo je vrijeme tog krimi-džimi fazona. Voljela je vlast, sjećam se kada je za Borisa Tadića rekla da je macan - otkriva Vidić.


Na pitanje da li je istina da je  Ceci muž obrijao glavu, Vidić je rekao da misli da nije.

- Nije ona bila obrijana, bila je kratko ošišana, a to je bio i trend tih godina. To je sada sve kako je ona princeza, a on princ. On je crni princ, a ti si crna udovica. Mislim da on nije bio toliko pronacionalistički nastrojen. Ona kao žena i te kako je znala o njegovim zločinima i ništa nije uradila po tom pitanju - kaže Vidić.

On je otkrio još jednu njenu mračnu stranu.


- Ima mnogo ružnih momenata, pokušala je sa mužem zauvijek da zbriše Draganu Mirković, ima urođenu mržnju prema drugim pjevačicama - kaže Vidić.

Modni kreator istakao je da Ceca nakon smrti muža nije mogla da se druži sa akademicima, već sa kriminalcima.


- Voli taj kriminal, želi da bude mračna princeza. I taj femili odnos, svi smo zajedno, svi u istoj kući. Ima napuljski sindrom. Mislim da Ceca više ne vodi njegove poslove. Koliko znam kupio joj je fudbalski klub i nekoliko lokala u Knezu. Imala je mnogo para, kupila je kuću da joj država ne bi sve uzela. Narod je jako nepismen, zato je voli - kaže Vidić.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Hej, tako sam uzbuđena što se moj propali brak vraća i moj muž nakon što je ostavio mene i naše dvoje djece zbog druge žene. Nakon 8 godina braka, moj suprug i ja svađali smo se svađe dok me nije konačno ostavio i preselio se u Kaliforniju kako bi bio s drugom ženom. Osjećala sam da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da više nikada neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo zbog djece, ali nisam mogla obuzdati bolove koji su me mučili, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom, jer sam stvarno bila zaljubljena u svog muža. Mislim na njega svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uzrujana i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja je sugerirala da mi dr. Apata može pomoći da se brzo vratim , pa sam osjetio da bih trebao probati. Kontaktirala sam ga i rekao mi je što da radim i ja sam to učinila, a onda je on učinio (Love Spell) za mene. 48 sati kasnije, suprug me zapravo nazvao i rekao mi da mu jako nedostajem ja i djeca, tako nevjerojatno!! Pa se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i za bol koju je nanio meni i djeci. Zatim, od tog dana nadalje, naš je brak sada bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. APATI. on je tako moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu. Dr. Apata je pravi i moćni kotač čarolija za koji ću se uvijek moliti da dugo živim kako bih pomogla svojoj djeci u nevoljama ako ste ovdje i treba vam povratak bivšeg ili vašeg muža preselio se k drugoj ženi, nemoj više plakati, odmah kontaktiraj ovog moćnog čarobnjaka. Ovo je njegov kontakt: pošaljite mu e-poštu na: [email protected], možete mu poslati i Whatsapp/viber s ovim brojem (+66 81 302 8552), hvala