x

CECA JE PODRŽALA KOCKAREVU, A JK JU JE ODUVALA NA INSTAGRAMU: Ono što je Kija sad rekla o Karleuši i Ceci je ŠOK!

Kija Kristina Kockar otkrila je da mnogo voli Svetlanu Cecu Ražnatović, ali i da je Jelena Karleuša, iako je podržala djevojku njenog muža Lunu Đogani, modna ikona.  

Naime, s obzirom na to da je glavna tema u medijima bila haljina Svetlane Cece Ražnatović koju je Kija nosila na žurki povodom kraja rijalitija, ona je rekla da ju je upoznala u avionu.


"Cecu sam upoznala dok sam radila kao stjuardesa. Ona je letjela biznis-klasom, a ja sam je služila. Tada smo se upoznale, a ona je pohvalila Slobodana i rekla da je odličan pjevač. Kasnije smo se vidjele na finalu „Pinkovih zvezda” i na njenom koncertu u Zrenjaninu, gdje je Sloba bio specijalni gost", rekla je Kija.

"Čitam kako su neki izjavili da je strašno to što sam nosila haljinu koju je Ceca već oblačila, ali meni to ne smeta. Čast mi je bilo da je obučem, briga me šta ljudi pričaju", dodala je stujardesa.


I Jelena Karleuša je povodom njene pobjede zamolila sve fanove Kristine Kockar da prestanu da joj se obraćaju, jer ona ne zna o kome je riječ.

"Vidjela sam samo njen komentar za haljine. Bolje je da budem zvijezda kao prevarena žena, nego kao ljubavnica Luna, za koju sam čula da je Karleuša podržava. A to što ona ne zna ko sam ja nema veze, nije ni prva, ni posljednja. Volim Karleušu i bila sam na više njenih koncerata nego na Cecinim, bila sam na Ušću i u "Areni" i volim njene pjesme - kaže Kija za "Alo!" i dodaje da su pjesme Jelene Karleuše pisane kao za nju".


"Jelena je modna ikona i tu joj nema premca. Pjesme su joj hitovi, a slušala sam "Bankinu" non-stop, jer je to moja biografska pjesma", rekla je Kristina.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.