x

spakovao kofere

Ceca odlučila da se ne miješa: Veljko napustio Bogdanu, iznajmio stan daleko od Ljutice Bogdana!

Veljko i Ceca ponovo su u žiži javnosti. U porodičnom domu Ražnatovića u Ljutice Bogdana ovih dana pakovali su se koferi i to na duže.

Kako Scandal! ekskluzivno saznaje Veljko se iselio iz vile na Dedinju. Razlog što je napustio Bogdanu i sina Željka više je nego opravdan.

Naime, Veljko je iznajmio stan u Novom Sadu jer mu ta lokacija više odgovara zbog obaveza i ciljeva koje je sebi zacrtao. On trenira dva puta nedjeljno u Novom Sadu i Veterniku, te mu je daleko lakše da živi u Vojvodini, nego da putuje u Beograd. 


- Veljko uskoro ima važan turnir i zbog toga je riješio da se izoluje, pa je u dogovoru sa suprugom Bogdanom iznajmio stan i odselio se. Ona se sa tim složila jer zna koliko mu je taj turnir važan. Dok on bude odsutan, Bogdana će sa sinom Željkom boraviti kod Cece u vili, ali će svakako s vremenom na vrijeme sa djetetom ići do Novog Sada, jer su njih troje navikli da budu stalno zajedno i baš se rijetko razdvajaju - rekao je izvor za Scandal!.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Hello

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744