x

Ceca otkrila ko joj je najviše nedostajao: Žao mi je što Marina nije bila na slavi!

Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je krsnu slavu Sveti Nikola, veliki broj javnih ličnosti, prijatelja i rodbine su uveličali slavlje.

Folk zvijezda je poznata kao dobar domaćin, a za slavu je bila vidno raspoložena, te je podijelila zanimljive detalje iz privatnog života koje još niko nije znao, ali i otkrila razlog zbog kog se na slavi nije pojavila Marina Tucaković, njena dugogodišnja saradnica i dobra prijateljica.

- Marina nije u situaciji dugo da sjedi na jednom mjestu i ja to potpuno razumijem. Ona je u fazi oporavka, tako da se mi vidimo privatno, pa se ispričamo i provedemo na naš način - rekla je Ceca, po kojoj se vidjelo koliko joj Marina fali, budući da su godinama veoma bliske, ne samo poslovno već i privatno.


Slavlje su uveličali i Aca Lukas sa sinom Lazarom Vuksanovićem, koji su cijelo veče zabavljali goste što pjesmom, što anegdotama sa Acinih svirki. Posebno emotivan trenutak je bio kada su se otac i sin latili mikrofona i atmosferu doveli do usijanja. Lukas je počeo sa pjesmom "Kad mi dođeš ti" hit Olivera Dragojevića, dok je Lazar uz tatinu pratnju na klaviru otpjevao "Oprosti mi što te volim", pjesmu Željka Bebeka.


Posebnu pažnju prisutnih je privukao i šarmantni glumac Vuk Kostić, koji je u duetu sa Acom Lukasom otpjevao pjesmu Bijelog dugmeta "Nakon svih ovih godina". Nakon toga Vuk je sjeo pored Lukasa, pa je dodao:

- Evo, ljudi, da vidite kako je kada Ceca slavi slavu. Vau, ludo i nezaboravno.

Osim njih, i Cecina nasljednica Anastasija Ražnatović se latila mikrofona, pa otpjevala mamin veliki hit "Nagovori majka", koji njen brat Veljko posebno voli.

Ako ćemo da sudimo po snimcima i slikama, proslava kod Ražnatovića je protekla u velikom stilu, kao i uvkijek. Domaćini su se potrudili da svakog gosta maksimalno ispoštuju, a gazdarica Ceca je đuskala i bila vidno raspoložena.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.