x

Ceca pjeva kod Vranješa na rođendanu?! Fudbaler pjevačici obezbijedio najskuplji hotel, a u apartmanu je čeka iznenađenje!

Svetlana Ceca Ražnatović će pjevati na 30. rođendanu Ognjena Vranješa, sljedeće nedjelje u Atini i to za 50.000 eura.

Fudbaler Grčkog AEK, uspio je da se dogovori sa menadžerom najveće balkanske zvijezde, koja će se na zabavi pojaviti kao specijalna gošća i otpjevati blok svojih najvećih hitova. Ipak Ognjen nije ništa htio da prepusti slučaju, pa će srpsku majku u Grčkoj, dočekati na najvišem nivou.

Prema riječima dobro obaviještenog izvora, Ceca stiže sa Kipra avionom, kartom biznis-klase, a po slijetanju na aerodrom, čeka je limuzina i nekoliko pripadnika obezbjeđenja, koji će joj za sve vrijeme boravka biti na raspolaganju.


- Ognjen izuzetno cijeni i poštuje Cecu i njen rad. Oduvijek je htio da mu ona pjeva na rođendanu, ali se nikad pre za to nije ukazala prilika. Uslove njenog dolaska je dogovorio sa menadžerima i ona će u Atinu doći sa kompletnim timom svojih muzičara, kao i sa svojim frizerom. Ognjen je htio da joj maksimalno ukaže poštovanje, pa je zakupio luksuzni hotel u samom srcu Atine, koji je bukiran tokom cijele godine i teško je u njemu dobiti apartman. On je uspio da sve to sredi i pjevačica će odsjesti u sobi sa najljepšim pogledom na grad - kaže izvor.


Prema njegovim riječima, Cecu u apartmanu čeka i specijalno iznenađenje:

- Ne znam o čemu se radi, ali Ognjen je džentlmen i zna za red. Siguran sam da je smislio nešto što će Cecu prijatno iznenaditi. Zakupio je lokal u elitnom dijelu grada, koji se specijalno preuređuje za potrebe njegove zabave. Prije Cece će pjevati tamošnja najpopularnija pjevačica, a stiže i jedan bend iz Srbije. Sve u svemu, biće to luda zabava - završava izvor.

Ognjen Vranješ pravi duplo slavlje za svoj rođendan, jer je na isti dan rođena i njegova kćerka.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.