x

dotakla se kćerkine trudnoće

Ceca progovorila o Anastasijinoj trudnoći: Kad bude postala majka, neće više da spava do kraja života!

U novoj, 34. epizodi, dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje ovog petka od 22:00 časova na Mts kanalu 115 Blic Tv-a, imaćete priliku da zavirite u najnovija dešavanja u porodici Ražnatović.

Sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić, frizerom Stevanom Radivojevićem i voditeljem Ljubomirom Tozevom, folk zvijezda Ceca Ražnatović se zaputila u Italiju kako bi održala koncert.

Kamere "Blic" tv-a pratile su je tokom njenog putovanja, a Ceca se u jednom momentu dotakla i svoje kćerke Anastasije Ražnatović, koja čeka bebu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.


Gudelj i Anastasija vrijeme provode u Španiji, gdje njen dečko igra za prestižni klub, a pjevačica čeka papire. Njih dvoje za par mjeseci treba da postanu roditelji jedne djevojčice.

- Anastasija je otišla od svih, sad je španjolka. Kad god je pozovem ona spava. Kaže, moram da prekinem razgovor, moram da spavam - priča Ceca.


- Ja sam joj rekla da spava, poslije se neće mnogo pitati kad će da spava - kaže Lidija, aludirajući na to da će Anastasija uskoro dobiti bebu.

- Poslije nećeš spavati do kraja života - mirno - dodala je Ceca u "Ceca show".


Na konstataciju voditelja Ljubomira Tozeva da će Ceca i Lidija ići da čuvaju Anastasijinu bebu u Španiji, Ceca se našalila da ona radi i da neće moći da čuva bebu.

- Ja radim, imam nastupe, koncerte, Ceca show, Zvezde Granda... Što znači - Lidija će. Ona preko telefona može da vodi sve, ne mora fizički da bude prisutna. Mada one se super slažu, mogle bi i u šoping - kaže Ceca.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.