x

Ceca progovorila o krahu prijateljstva Lune i Anastasije: To dijete je u mojoj kući jelo i spavalo!

Poznato je da su se Luna Đogani i Anastasija Ražnatović svojevremeno družile, kao i da je u jednom trenutku pukla tikva. Godinama se nagađalo šta se dogodilo između njih dvije, ali niko nije očekivao da će Anastasijina majka Ceca ikada javno progovoriti na tu temu.

Kako se navodi, ona je napomenula da je Luna praktižno živjela u njenoj kući, ali da se između dvije djevojke ništa skandalozno nije dogodilo, uprkos gradskim pričama.

"Djevojku nisam vidjela sigurno pet godina. O njoj za to vrijeme kada sam je poznavala nemam nijednu jedinu ružnu riječ da kažem, naprotiv. Jedno dobro dijete, jedna čista duša, ništa više. Sad, da li se ona u međuvremenu promijenila, nije promijenila, ja to ne znam, ali za ovo vrijeme provedeno u mojoj kući ja za to dijete nemam ružnu riječ da kažem. To je dijete živjelo, spavalo i jelo u mojoj kući. Njoj i Anastasiji su se samo razišli putevi. Tu nema ni zle krvi, ni mržnje, ničega", rekla je Ceca, prenosi Alo pisanje Sveta.

Takođe, folkerka je ujedno stavila tačku i na šuškanja da njena kćerka "ne miriše" Lunu, pored toga što je otkrila pravi razlog njihovog razilaženja. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.