x

uselila se kod njega

Ceca sa dečkom živi u iznajmljenom stanu: Njegova majka u šoku - evo kako je reagovala kad je sve saznala!

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović uselila se kod novog dečka Bogdana Srejovića. Folk zvijezda boravi u njegovom iznajmljenom stanu svakodnevno, a u svoju vilu u Ljutice Bogdana ode jednom nedjeljno. Novopečenom paru potrebni su mir i privatnost, koje u njenoj kući ne mogu da dobiju.

- Ceca svake noći spava kod dečka zato što im trenutno prija da budu sami. U Arkanovoj vili živi njena sestra Lidija Ocokoljić sa svojim suprugom Predragom i četvoro djece. Zatim, tu su Veljko, Bogdana i mali Željko. Mada, Veljko je često u Titelu ili u Novom Sadu, gdje trenira, ali njegova žena i sin su gotovo uvijek u vili. Uglavnom, stalno im je puna kuća, a Ceca i njen dragi žele privatnost - kaže izvor Informera blizak pjevačici.


On dodaje da Ražnatovićeva, koja je poznata kao osoba koja ne voli mnogo da izlazi, sa devet godina mlađim dečkom često švrlja.

- Stalno su u restoranu "Rodizio", gdje Bogdan radi kao menadžer. Tu se druže sa prijateljima i uživaju u jelu i piću. Zajedno odlaze i u kupovinu, uopšte se više ne kriju. Prije tri dana su bili u jednom tržnom centru na Novom Beogradu, a preksinoć su napravili rođendansko iznenađenje Cecinoj prijateljici Biljani Spasić. Svetlana je procvjetala od kada je zaljubljena. U njoj ima više volje za životom nego ikada. Ništa je ne mrzi, sve hoće - objašnjava naš sagovornik.


Za Cecinu i Bogdanovu vezu malo prije novinara saznala je i Srejovićeva majka Mira. Menadžer ju je pozvao i rekao joj da ima novu djevojku, nakon čega su svi zajedno otišli na ručak:

- Njegovi roditelji su razvedeni. Otac mu u živi u Kragujevcu, a majka u Beogradu, mada trenutno boravi u Londonu. Kada je Bogdan shvatio da više ne mogu da kriju ljubav i da će novinari brzo saznati da su u vezi, pozvao je majku i sve joj rekao. Ona je u prvi mah bila šokirana, ne zbog razlike u godinama već zato što joj je bilo nevjerovatno da se njen sin smuvao sa tako velikom zvijezdom. Kada se pribrala, upoznala se sa Cecom preko video-poziva. Rekla im je da im želi svu sreću svijeta jer to oboje zaslužuju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.