x

Ceca se oglasila nakon što je u Mostaru pucano na kombi Maje Berović!

Ceca Ražnatović (46) potresena je nakon vijesti da su nepoznati ljudi sa fantomkama izrešetali kombi Maje Berović (32) u Mostaru, pa se i javno oglasila.

- Prestrašno je da se dešavaju stvari poput napada na Maju Berović. Šokirana sam i duboko potresena kako napadom na moju dragu prijateljicu i koleginicu Maju Berović, tako i činjenicom da se takve stvari dešavaju - rekla je Ceca.

Podsjetimo, incident se desio u subotu nakon koncerta muzičke zvijezde u tom gradu, a u kombiju su se u tom trenutku nalazili njeni muzičari.

Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružija sa prigušivačema ispalilo je nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume.


- Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, niko ne zna šta je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Niko od nas nije mogao da nasluti da će do ovoga doći, a niko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvijek čekamo zvanične rezultate policijske istrage. Izuzetno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koji su doživjeli moji najbliži saradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije svoj zvanični epilog - izjavila je ovim povodom Maja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.