x

Ceca u tajnoj vezi sa biznismenom: Svi detalji romanse o kojoj niko ne zna!

Život Svetlane Cece Ražnatović je više od dvije decenije stalno pod lupom javnosti. Svaki njen korak se pomno prati. Šta radi, sa kim se druži, gdje izlazi i sa kim ide na odmor… Sve to se vrlo brzo sazna, ali sa kim se Ceca zabavlja i ko joj je dečko niko ne može da otkrije.

Da li je pjevačica sada u vezi ili nije, hoće li se ponovo udati i ko će ukrasti njeno srce, otkrio je za VIP magazin astrolog Dušan Veličković.

- Ceca će poslije mnogo godina dati sebi oduška i zaljubiti se. Ona iza sebe ima napornih deset godina, a od maja ove godine sve joj kreće nabolje. Djecu je izvela na pravi put i sada je vrijeme da se okrene sebi. Od maja ove godine, sve što bude radila, radiće sa mnogo uspjeha. Pošto je progresivni Mjesec ušao u planetu Lava, Ceca će napokon moći da se opusti i prepusti u ljubavi. Ove godine u septembru mogla bi potpuno da odlijepi za nekim. Osim ljubavi, čeka je veoma povoljna godina što se tiče posla. Ona i sada ima veliku popularnost, ali ove godine joj se smješi još veća naklonost publike - kaže Veličković za VIP i dodaje da će se Ražnatovićeva preseliti u Ameriku.


- Već duže vrijeme Ražnatovićevoj stoji da će biti povezana s Amerikom. Ona bi tamo bila najsrećnija i mogla bi da nađe muškarca svog života. Međutim, pošto je mnogo vezana za našu prijestonicu, ako joj se ljubav desi na američkom kontinentu, ona će živjeti na relaciji Amerika-Beograd. Ipak, ukoliko ne bude u Americi, ona će u našoj zemlji naći čovjeka koji će je potpuno opčiniti. Zbog Venere, koja joj je u Raku, Ceca je pravi kućni i porodični tip i jedva čeka ponovo da bude zaljubljena i brine o nekom muškarcu. Naime, njeno srce može da osvoji samo šarmantan i veoma inteligentan muškarac. Takav čovjek može da bude samo iz svijeta biznisa koji ima samopouzdanje i držanje da se nosi sa ženom kao što je Svetlana - kaže Veličković i dodaje:


- Ona je preveliki zalogaj za kolege i neke političare, a naravno ni ona nikada ne bi mogla da bude sa takvim ljudima. Ceca želi jakog muškarca, a takvog će i naći. Onog kojeg može slobodno da uvede u kuću i predstavi ga svojoj porodici. Septembar ove godine je za nju idealan da se zaljubi i osjeti leptiriće, a početkom sljedeće godine će tu vezu ozvaničiti i svog muškarca predstaviti u javnosti. O udaji je još rano da se priča, ali i to može da se desi jer će pjevačica napokon naći istinsku ljubav poslije smrti supruga Željka Ražnatovića Arkana - tvrdi Dušan.

,

,

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.