x

odbrusila

Ceca u vatrenoj, crvenoj haljini na snimanju Granda, prokomentarisala izjavu Pejovića: Neću to dozvoliti!

U Grandovom studiju na Košutnjaku danas se nastavilo snimanje najpopularnijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a nova članica žirija Svetlana Ceca Ražnatović stigla je vidno raspoložena.

Tip top sređena, u kožnoj crvenoj haljini koja naglašava njenu figuru i istim rukavicama, svojim dolaskom skrenula je svu pažnju na sebe, a prije samog ulaska u studio izdvojila je nekoliko minuta kako bi porazgovarala sa novinarima.


Foto: ATA Images

- Svaki dan dajem neke izjave, ne znam šta bih vam više rekla - našalila se Ceca, a zatim otkrila kako je proteklo prvo snimanje.

- Gledaćete u subotu, ali ja sam zadovoljna - kratko je izjavila.


U medijima je juče odjeknula vijest kako je Aco Pejović izjavio da je ovo muzičko takmičenje rijaliti, a kako je poznato da su njih dvoje dobri prijatelji zanimalo nas je kako je reagovala.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, sada kada sam ja u "Zvezdama Granda" sigurno neću sebi dozvoliti tako nešto. Svako odgovara za svoje postupke- jasna je bila, a novinarka je dodala da je takođe Pejović izjavio da je voli, na šta je Ceca odgovorila: Naravno da me voli, to je najbitnija izjava!

.

.

.

.

.

Izvor: Grand.online

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.