x
06.04.2023 / prije 11 mjeseci

nikad utegnutija

Ceca usnimljena prvi put u ovakvim helankama: Prolaznicima "padale vilice" zbog prizora, sve se ocrtavalo!

Balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović se ozbiljno posvetila svom izgledu i svoju liniju dovela do perfekcije, a kao dokaz tome u prilog jesu i snimci nastali prije odlaska na jedan od treninga.

Ona je bila na "meti" ekipe emisije "Paparaco lov", koja ju je u ranim jutarnjim satima usnimila dok je odlazila u teretanu.


Kako se u javnosti uvijek pojavljuje dotjerana i sređena, ovog puta pjevačica je usnimljena u helankama, koje su isticale njene savršene noge, ali i još nešto.


Naime, najveću pažnju privukla je Cecina bujna i oblikovana zadnjica, što je dokaz da pjevačica na treninzima "baca" akcenat na pojedine dijelove tijela.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. moje ime je naomi, a moj muž se zove samuel, nikad nisam vjerovala u ljubavne čarolije dok nisam upoznala tog dr. APATU, kada sam ove godine posjetila svog prijatelja u izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata koji je bio stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene ljubavnike i također pomoći u financijskim problemima, a također pomoći u potrazi za dobrim poslom ili srećom. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i moj život se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 6 godina. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kad sam sreo dr. APATU, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Hrvatsku, nazvao me dečko (sada muž) i došao do mene i ispričao se, te da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i da je dobio novi razgovor za posao, i želi me da se uda za njega. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog dečka i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. kontaktirate dr. APATU: Njegov e-mail je: [email protected] Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa / vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)