x

Cecin Veljko uzeo diplomu ekonomiste: Otkrio kojom ocjenom je diplomirao i objasnio kako može da se radi i uči u isto vrijeme!

Veljko Ražnatović (23) pohvalio se na svom Instagram nalogu da je diplomirao na Visokoj školi za primijenjene i pravne nauke "Prometej" u Banjaluci.

S obzirom na to da se ozbiljno posvetio sportu i svojoj bokserskoj karijeri, novopečeni ekonomista Veljko je otkrio koliko je njemu bilo teško da pored mnogobrojnih obaveza uspješno završi fakultet, ali i koji ispit mu je zadao najveće muke.

"Svi ispiti kod profesora Tešanovića su i meni i ostalim studentima bili najteži. Tu sam morao da budem snalažljiv više nego u ringu. Na kraju, pobijedio sam, kao i u svih osam mojih pojavljivanja među konopcima" počinje razgovor Veljko.


Ražnatović je otkrio i koju temu je odabrao za svoj diplomski rad i sa kojom ocjenom je obranio svoju izabranu temu.

- Ekonomija u Evropskoj uniji. Osmicu sam dobio, nisam se baš nešto pripremao za diplomski. Imao sam meč u Banjaluci malo poslije ispita, bitnije mi je bilo da nokautiram Mađara pred krcatim "Borikom". Tu sam dobio desetku, pao je u drugoj rundi!

On nam je otkrio koji su mu dalji planovi, kao i da li planira da se u daljoj budućnosti bavi strukom koju je odbarao da studira ili će diplomu samo uramiti i okačiti na zid.


"Sada razmišljam samo o boksu, tu se vidim i u budućnosti, ali nikad se ne zna gdje put može da vas odvede... Diploma sigurno ne smeta".

Ražantović je razmišljao i o nastavku školovanja i došao do zaključka.

"Planiram da doktoriram, ali boks! Da, krajem ove ili početkom sljedeće godine, osvojim pojas evropskog šampiona, Bože zdravlja. Poslije toga da jurim i svjetski tron".

"Za svakog mladog čovjeka je bitno da se školuje. Nije toliko teško, ako ste organizovani, da trenirate nešto, recimo, ali i da pohađate fakultet. Ili, da radite i učite. Zahtijeva odricanja, ali sam ubijeđen da se samo tako može uspjeti u životu", poručio je Veljko.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.