x

Cecina snajka u posljednjem trenutku donijela važnu odluku: Evo kako i gdje će se poroditi Bogdana Ražnatović!

Nakon što su ove nedjelje proslavili Anastasijin rođendan porodica Ražnatović će sljedeće nedjelje imati još jedan razlog za slavlje! I to veliki!

Bogdana Ražnatović bi trebalo da se sljedeće nedjelje porodi i na svijet donese dječaka.

- Otkako je Bogdana ušla u deveti mjesec svi sa nestrpljenjem očekuju dan kada će roditi sina. Ona je donijela odluku da se porodi carskim rezom i to u jednoj privatnoj klinici - kaže izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:


- U dogovoru sa doktorom koji joj je vodio trudnoću Bogdana Ražnatović je izabrala način na koji želi da se porodi. Svi se veoma raduju, a pripreme za dolazak mališana su uveliko u toku. Kada se Bogdana bude porodila, porodice će organizovati i slavlje, ali zbog trenutne situacije još uvijek ne znaju da li će pozvati sve prijatelje ili samo najbliže.

Kada su saznali da će dobiti dječaka Veljko i Bogdana su odlučili da će mu dati ime Željko, po njegovom ocu.


- Ona je ljubav mog života. Ostao sam bez riječi kada je ultrazvuk potvrdio da je ona trudna. Otkako smo saznali lijepe vesti, oboje sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmješi - rekao je Veljko čim je u javnosti otkriveno da mu je supruga trudna.

Ni Ceca, koja će dobiti unuče, tada nije krila oduševljenje:


- Presretna sam! Ovo je prelijepa vijest za moju porodicu i neizmjerno se radujem! Bila sam u nevjerici kada mi je sin saopštio da je Bogdana trudna, pomiješale su mi se emocije. Ne umijem da opišem ovaj osjećaj, još uvijek sam u nekoj velikoj euforiji. Snajku Bogdanu ću sada još više da pazim i mazim. Najbitnije je da mi unuče stigne u veselju i radosti.

Inače, Veljko i Bogdana su protekla dva mjeseca proveli u Titelu, gdje žive njeni roditelji. Oni su boravili u kući koju su dobili kao svadbeni poklon. Veljko je dane provodio obrađujući zemlju, a i trenirajući u dvorištu, dok su mu u goste dolazili porodica i prijatelji.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.