x

Cecinom sinu doveli novu žrtvu, još jedan amater na meniju! Veljko: Iritantan mi je lik, neće se dobro provesti!

Veljko Ražnatović se poslije osam mjeseci vraća u ring, slavodobitno su objavili srbijanski mediji. Nasljednik ratnog zločinca Arkana, istina je vraća se u ring, ali ni ovog puta situacija nije drugačija nego ranije. I ovog puta on je navodno opasan, uništit će protivnika Denisa Kozakova iz Ukrajine.

- Iritantan mi je lik, ne krijem, mislim da se neće dobro provesti u ringu. Naravno, svaka mu čast na hrabrosti, odmah je prihvatio da se bori, dok su mnogi odustali. Fer-plej je zagarantovan, ali i nokaut, iskreno vjerujem. Nastavit ću gdje sam stao u svom pohodu na evro-titulu - kazao je Ražnatović poslije vaganja.


Nema dileme, po izboru protivnika da će nastaviti dalje. Ono što će se teško pročitati u srbijanskim medijima  jeste činjenica da je Kozakov ništa manje bokserski diletant, nego što su drugi Ražnatovićevi protivnici.


Njegova statistika kaže da je pobijedio sedam puta, a da nikada nije slavio protiv borca koji ima pozitivan omjer. Čak pet pobjeda ima Ukrajinac protiv boraca koji nikada nisu ubilježili trijumf u profi ringu. Sa druge strane izgubio je devet puta i jasno je da se radi o klasičnom bokseru za nabijanje skora, kako to Arkanovom nasljedniku i jeste plan. Kozakov je izgubio šest puta u posljednjih sedam mečeva i sve je osim ozbiljnog borca.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.