x

prvi nalazi

Čeda Jovanović ima tumor: Ljekari ga pronašli na kičmenoj moždini političara!

Predsjedniku Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomiru Jovanoviću, koji se već šest dana nalazi u bolnici 'Dragiša Mišović', ljekari su pronašli tumor na kičmenoj moždini!

Prvi nalazi stručnog konzilijuma upućuju na to da je tumor dobroćudan i da će moći da se otkloni operacijom, ali za postavljanje konačne dijagnoze potrebna su dodatna ispitivanja. Čedomir Jovanović, inače, i dalje trpi nesnosne bolove, a ne pomažu mu ni najjači lijekovi, poput 'trodona' i morfijuma!?!


Naši odlično obaviješteni izvori prenose da su doktori od trenutka kada je Jovanović hospitalizovan zbog jakih bolova u grudnom košu i stomaku uradili silne analize kako bi postavili dijagnozu.

- Loše je, trpi jezive bolove, zbog čega uz četiri antibiotika prima "ketanol", "trodon", čak i morfijum. Svi parametri su mu poremećeni. Iako više puta dnevno prima "fleksarin", D-dimer, koji je odgovoran za zgrušavanje krvi i izaziva trombozu, 12 puta mu je viši od gornje granice, CRP, koji ukazuje na neku upalu, takođe. Gvožđe mu je sa 39, što je visoko, palo na pet. Sumnjali su na unutrašnje krvarenje, ali srećom nije. Pritisak mu je zbog bolova užasno visok i teško ga lijekovima vraćaju u normalu. Iako je teško, svi se borimo, posebno on, znate već njegovo legendarno "odustaćemo nikad" - izjavila je Jovanovićeva supruga.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.