x

skandal

Čega se pametan stidi budala se ponosi: Topalko podržava kćerku što je s oženjenim čovjekom!

Milan Topalović Topalko odlučio je da podrži svoju nasljednicu Helenu, koja se zabavlja s oženjenim čovjekom, a da za to okrivi novinare. 

Naime, nakon što se saznalo s kim je u vezi njegova mezimica, iako je ona to pokušavala da sakrije od očiju javnosti, pjevač i pobjednik rijalitija "Farma 1" se ostrvio na sedmu silu, koja mu je valjala dok je imao na osnovu čega da bude u medijima, s obzirom na to da više i nije tako popularan, kao što je bio ranije.


- Ja jesam ponosan na svog sina zato što nije jedna od vas koji mislite da je cijela Srbija rijaliti - napisao je pevač, koji je upravo zahvaljujući jednom rijalitiju stekao još veću popularnost u narodu i nastavio:

- Poručujem vam da možete samo da mi po...ite. Nisam jedan od vas niti ću biti, dok sam živ.


Iako je za Srpski telegraf veoma ljubazno dao izjavu kako ne komentariše kćerkin život i još se zahvalio na pozivu, uskoro je na njegovom profilu osvanula objava kojom psuje novinare. Očito da je predstavnike medija pobrkao s Atinom Ferari, s kojom je svojevremeno imao aferu i razmjenjivao slične vulgarne riječi. I pojedini korisnici društvenih mreža su aludirali na ovu Topalkovu  aferu komentarima kao što su "Gledaj tatu, biraj kćerku" uz opasku da "iver ne pada daleko od klade".

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.