x

izazvati će dosta komentara

Čekala si tri godine da ti se vratim: Nikad emotivnije obraćanje Lune Đogani, pojedini će plakati!

Pobjednica Zadruge, Luna Đogani, ne prestaje da izaziva pažnju gdje god se pojavi. Svaka njena nova objava na društvenim mrežama privlači mnogo komentara i reakcija.

Ona je nedavno, na veliku žalost, izgubila bebu koju je čekala sa suprugom Markom Miljkovićem u trećem mjesecu trudnoće.

Iako je preživjela brojne brodolome, njen vjerni pomeranac Lola uvijek je bio tu uz nju. Nedavno je proslavila njen sedmi rođendan nizom objava na Instagramu. Zahvalila joj je na tome što je čekala pune tri godine dok je boravila u rijalitiju "Zadruga".


- Ti si najvjerniji pas na svijetu! Čekala si me tri godine da se vratim i uvijek nesebično bila uz mene. Ti nisi pas, ti si moja duša, sreća, podrška i ljubav! Moj prijatelj. Srećan ti sedmi rođendan. Najbolji pas Lolo - dodala je Luna.


Lola je očigledno ljubimica cijele porodice, te se na jednom klipu može vidjeti kako je Lunin muž Marko kupa. Luna je okačila i niz slika i klipova svoje kćerke Mie sa voljenim psom, dodajući da je i Mia srećna što raste uz takvog psa. Zadrugarka toliko voli svoju Lolu da je čak nazvala svojom kćerkom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pulsonline

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.