x

spomenula i karleušu

Čekam 48 sati da se televizija Pink izjasni! Milena Kačavenda zagrmjela i zaprijetila: Skupiću navijače!

Milena Kačavenda, poznata kao kuma nacionale, riješila je da se po svaku cijenu bori za svoju najbolju prijateljicu Anu Ćurčić.

Kuma je, takođe, vrlo nezadovoljna načinom na koji se tretira Zvezdan i smatra da je njegovo ponašanje nedopustivo.

- Čekam 48 sati da se Pink televizija izjasni povodom donošenja poklona Zvezdanu, ali i da se izjasni povodom pritiska na mene.


- Ako se nastavi medijski linč na mene i moju kumu napraviću krš i lom. Skupiću 100.000 ljudi i idem ispred Skupštine ako treba. Mora da se donese novi zakon koji će da zaštiti sve žrtve nasilja bilo da su to žene, djeca ili muškarci. Zabrana prilaska ništa ne vrijedi. Ja ću lako da okupim ljude i to iz svih sfera, zvaću Jelenu Karleušu koja je prva javna ličnost koja je osudila nasilje nad Anom i koje gledamo na Pinku gdje je zabranjena, gej populaciju koju sam uvijek podržavala, navijače, cijeli Zemun i mnoge druge ljude iz svih sfera da se udružimo. Ovome mora da se stane na put - bila je jasna kuma.


Podsjetimo, Slavnić je u svoju odbranu iznio da je Ana trpjela nasilje i od Ace Bulića, njene mladalačke ljubavi. Ove tvrdnje Ćurčićeva je oštro demantovala, ali i Milena, koja je u razgovoru za Kurir otkrila da su to izmišljotine.

.


.

.

..

.

.



Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.