x

Termini zauzeti do kraja 2019. godine !

ČESTITAMO BALKANSKOJ ZVIJEZDI: 70 miliona pregleda za MEGA HIT "Kilo dole kilo gore"!

70 miliona pravih "Jutjube" pregleda složićete se nije malo, zar ne ?! Balkanska zvijezda i najpopularniji pjevač današnjice Mile Kitić i ovoga puta premašio je samog sebe. Kada je kako i sam kaže prije dvije godine na prijedlog supruge Marte, uopšte razmatrao da snimi svoj već sada MEGA HIT "KILO DOLE KILO GORE", ni slutio nije da će ista numera napraviti na neki način prekretnicu u njegovoj karijeri kao što je to učinila i "Kraljica trotoara" prije više od 20 godina.

-Na početku sam se libio uopšte da otpjevam tu pjesmu. Na prvu mi nekako nije zapala za oko, ali kada sam nedugo zatim počeo da je pjevam na nastupima, pjesma je doživjela svoju pravu ekspanziju. Ljudi su je stalno tražili, nekoliko puta za jednu noć. Naravno i "Jutjube" je rekao svoje !? 70 miliona istinskih pregleda je samo priznanje da se pjesma i dalje sluša i da je postala pravi mega hit -rekao je Kitić za naš portal.

Inače, najpopularniji pjevač na Balkanu bar kada je u pitanju muški vokal trenutno ruši sve pred sobom. Osim što će tekuće godine u Bugarskoj areni "Armec" obilježiti jubilej 35 godina uspješne karijere, ponosan je na svoje vjerne fanove širom svijeta koliko ga vole i podržavaju. Vikendi su popunjeni, svi termini su zauzeti do kraja 2019. godine.

Diskoteke i njihovi vlasnici širom Bosne u kojoj vedri i oblači ispred svih kolega pogotovo kada je ljetna sezona u pitanju, ali i cijele Evrope tokom godine sa oduševljenjem otvaraju svoja vrata Miletu znajući da su njegovi nastupi uglavnom maksimalno propraćeni i da se uvijek traži karta više.




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.