x

ČESTITAMO: Mis Srema 2018. Jelena Bošnjačić! (FOTO/VIDEO)

Uz bogat muzičko-zabavni program odlukom stručnog žirija izabrana JE nova najljepša djevojka Srema 2018. Jelena Bošnjačić iz Nove Pazove, studentica prve godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu, okitila se krunom najljepše i time ušla u završnicu finalnog izbora za najljepšu djevojku Srbije. Lentu prve pratilje odnijela je Violeta Marković, dok su za drugu pratilju mjesto djelile Anđelina Vojnović i Anđela Đorđević. U pomenuti famozni top 5 ušla je i Tatjana Marčeta. Svečana ceremonija održana je u predivnom ambijentu Crystal Event centra, Pećinci.

U svečanim toaletama modnog brenda Diamond Victory kreatora Mirka Pučijaševića, kao i kupaćim kostimima devojke su tokom večeri plijenile pažnju prisutnih gostiju kao i stručnog žirija čiji zadatak nije bio nimalo jednostavan.

-Posebno se zahvaljujem na povjerenju kompanije Miss Srbije, mojoj dragoj divnoj prijateljici i predsjednici iste Vesni de Vinča koja mi je cijelo vrijeme bila vjetar u leđa. Sve djevojke su bile predivne i ovom prilikom zahvaljujem im se od srca na učešću, kao i svima drugima kolegama, medijima, novinarima, koji su podržali naš projekat ljepote, promocije turizma i samim time izrazili povjerenje, istakao je Pučijašević.

Kao specijalni muzički gost i član žirija uzela je i predstavnica Srbije na Pjesmi Evrovizije Bojana Stamenov. Pored nje ovaj projekat podržale su i Pinkove Zvezde Sara Reljić i Andrijana Radonjić. Svojim prisustvom u prelepim toaletama dodatno su zagrijale atmosferu i svojim pjesmama oduševile publiku.


Izliv emocija, suze radosnice na kraju nisu mogle da zaobiđu našu prelijepu pobjednicu. Đuskajući na after partiju sa Bojanom i Sarom nije krila oduševljenje njihove krasne interpretacije, ali i svoju radost za prelijepo veče koje će joj vjerujemo zauvijek ostati u sjećanju.

-Prije svega željela bih da se zahvalim kompaniji MissYu, gospođi Vesni de Vinči, Milanki Đorđević na organizaciji i našem kreatoru Mirku Pučijaševiću koji nas je od početka hrabrio, podržavao, koji je omogućio da se svaka djevojka pomoću njegovih magičnih haljina bar na trenutak osjeća kao u bajci. Čast mi je što sam imala priliku da se takmičim i predstavim svoj okrug na najbolji način. Zaista jedno prelijepo iskustvo za mene i jako se radujem finalnom izboru. Još jednom hvala mojoj porodici i najboljoj drugarici Milici bez kojih sve ovo ne bih mogla, rekla je na kraju Jelena.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.