Četvrta MEDIA Regata na Neretvi

07.06.2019 16:00 Do 08.06.2019 16:00

I ove godine pod pokroviteljstvom Raiffeisen banke nastavljamo tradiciju i organiziramo MEDIA Regatu po četvrtu put, trodnevni događaj za sve ljubitelje avanture iz sektora medija.
Četvrta po redu MEDIA Regata, pod pokroviteljstvom Raiffeisen banke, bit će održana na Neretvi od 7. do 9. juna. Za razliku od prethodnih godina, na Neretvi se ove godine družimo tri dana, sa dvije nezaboravne noći.

U tri dana regate učesnici - takmičari će imati priliku drugi dan uživati u raftingu na Neretvi, i to od Glavatičeva do Džajića buka, u ukupnoj dužini od 18 kilometara. Ovo se uveliko razlikuje od prethodnih događaja, obzirom da smo ranije plovili od Džajića buka do Stare ćuprije u Konjicu. Pored toga ćemo, u roku prvog dana regate, organizirati i posjetu Titovom bunkeru D0 Ark, čije je bijenale ove godine obogaćeno novim umjetničkim instalacijama.

Mediji će biti pravovremeno kontaktirani, dok se pozivaju oni koji su već uplanirali ovaj događaj u svoj godišnji plan da se jave i pošalju podatke učesnika na mail [email protected].

Hvala na podršci i vidimo se na Neretvi!


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.