x

MEMORIJALNI SKUP U STAROM DVORU

Cijela estrada i Karleuša su tu, a nema Cece: Evo zašto nije došla na komemoraciju poslije skandala sa Laćom na Marininoj sahrani!

Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, koja se danas održava u Skupštini grada Beograd, u Starom dvoru.

Organizatori memorijalnog supkupa su porodice Tucaković Radulović, a međi prvima su stigli Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Dragana Mirković, Saša Kovačević, Goga Sekulić, Mira Škorić, Saša Vidić, Željko Samardžić, voditeljka Dragana Katić i drugi.


Foto: Kurir 

Iako su svi očekivali, pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na memorijalnom skupu.

Kako prenosi Blic, Ceca se na sahrani oprostila od Marine, a iako ju je njen muž Futa pozvao na komemoraciju, pjevačica danas nije došla jer nije željela da ponovo dođe u neprijatnu situaciju koja bi mogla da se dogodi sa Laćom.


Naime, skup je otvoren za sve medije uz obaveznu novinarsku legitimaciju, te posebne akreditacije nisu potrebne. Porodica je zamolila i da se svi ponesu zaštitne maske, kao i da se pridržavaju fizičke distance, u skladu sa mjerama. Kako je pisalo u saopštenju za medije, potrebno je i da svi ponesu zeleni karton.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.