x

Cijela Srbija bruji o njima: Duško objavio urnebesan video sa plaže, evo šta mu Karleuša radi... (VIDEO)

Jelena Karleuša, poslije prvog nastupa nakon skandala sa eksplicitnim fotografijama koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu, sa kćerkama je otputovala u Dubai, gdje ih je dočekao Duško Tošić. Fudbaler je ponovo aktivan na svom Instagram nalogu, pa je tako objavio video kako uživa sa kćerkama Atinom i Nikom na plaži. Tošić je, držeći ih za ruke, uletio sa njima u ogromne talase, a najvjerovatnije ih je Jelena snimala.

Duško je veoma vezan za svoje kćerke i svaki slobodan trenutak provodi sa njima, a i djevojčice su presretne kada tata ima vremena za njih.

Podsjetimo, spekulisalo se da će se zbog eksplicitnih slika Jelena Karleuša i Duško Tošić razvesti, pa i da će doći do podjele imovine, nakon što je pjevačicin muž našao prepisku sa Ognjenom Vranješom u Jeleninom telefonu.


Pjevačica je oštro demantovala sve, ističuću da je u pitanju foto-montaža iza koje ne stoji samo jedan čovjek, već čitava grupa ljudi koja želi da naudi njoj i njenoj porodici, a koja će prema njenim riječima pravno odgovarati.

Na društvenim mrežama oglasio se Duško koji je postavio njihovu zajedničku fotografiju.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.